Berăria Poftă sau Foame din Brașov, locul în care îți potolești și foamea și pofta

Acum jumătate de an am descoperit Berăria Poftă sau Foame și de atunci, cu fiecare ocazie cu care ajung în Brașov, le calc pragul să îmi potolesc foamea… sau pofta…

Împreună cu un grup de prieteni am nimerit întâmplător în restaurant, puțin până în Crăciun, perioadă în care centrul Brașovului era plin de turiști. După experiențe neplăcute la alte restaurante, fugind de aglomerația din centru, am dat peste acest restaurant, retras și liniștit, aflat tot în centrul Brașovului, dar la 5 minute de mers pe jos din Piața Sfatului.

Mâncarea, din punctul meu de vedere, este genială și la un preț accesibil pentru toată lumea, sub prețul celorlalte restaurante din împrejurimea lui. De menționat că, porțiile de mâncare sunt mari, deci aș recomanda să mergeți dacă va este cu adevărat foame, sau poate vă e poftă!

Personalul este amabil: imediat după ce te așezi la masa, cineva vine să îți ia comanda, și deși obosiți, restaurantul fiind aproape tot timpul plin, nu am primit răspunsuri în silă sau pe un ton agresiv cum se întâmplă prin alte locuri.

O veste bună și pentru fumători, pe lângă terasa exterioară, restaurantul are și o terasă interioară în care se poate fuma, și zonă separată pentru nefumători.

Restaurantul face și livrări la domiciliu, așă că dacă nu găsiți loc, sau sunteți cazați în Brașov și nu aveți chef de plimbare, mâncarea poate ajunge la dumneavoastră și prin curier.

Recomandare făcută de David Mihalache.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Berăria Poftă sau Foame din Brașov pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare