ITP Gara de Sud Ploiești

A venit și acea zi din an când a trebuit să fac ITP-ul la mașină. Având câteva experiențe neplăcute la activ, cu stat la coadă și interacțiuni cu angajați plictisiți, mi-am încercat norocul la o stație ITP din zona Gării de Sud din Ploiești.

Ca să evit aglomerația, am sunat la telefonul afișat pe pagina lor de Facebook și am făcut o programare pentru astăzi, la prima oră.

Nici nu am coborât din mașină și un angajat mi-a preluat mașina pentru a începe procedura. Am fost poftit într-o mică sală de așteptare și întrebat dacă doresc o cafea.

Inspecția a durat 35 de minute, timp în care mașina a fost verificată pe bune.

La plecare, am fost întrebat dacă doresc să fiu notificat printr-un sms când va expira ITP-ul și am primit drept bonus un spălat exterior gratuit pentru mașină.

Costul operațiunii: 120 de lei pentru că mașina are tracțiune integrală, cu 20 de lei mai mult decât pentru un autoturism obișnuit.

Așadar, recomand stația ITP Gara de Sud Ploiești pentru rapiditate și amabilitate.

Recomandare făcută de Mihai Popescu.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă ITP  Gara de Sud Ploiești pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare