Cum m-am simțit după o seară petrecută la Ramatuelle? Ca într-un resort de lux, la prețuri surprinzătoare – FOTO

La recomandarea unor prieteni, sâmbăta trecută am fost pentru prima dată la Ramatuelle, complexul de evenimente ridicat de MRS Residence la marginea DN 1, vis-a-vis de pădurea Păulești. Deși am plecat de acasă cu idei preconcepute, precum ”nu o să mă simt bine din cauza fițelor” sau ”sigur o să fie atât de scump încât o să mă usture la buzunar”, în realitate m-am simțit foarte bine achitând o notă de plată mai mică decât la alte restaurante de la km 6.

De fiecare dată când mergeam pe DN 1, spre Brașov, privirea îmi era atrasă de clădirile de un alb imaculat din mijlocul câmpului de vis-a-vis de pădurea Păulești. ”Cine s-a riscat să construiască un complex de evenimente tocmai acolo?” a fost prima întrebare care mi-a venit în minte, apoi am aflat că este vorba de Ramatuelle, constructorul și proprietarul fiind compania MRS Residence.

Recunosc că nu i-am călcat pragul pentru că nu sunt genul care să se distreze in cluburi. În plus, gura târgului spunea despre Ramatuelle că este un amplasament de fițe, exclusiv pentru oamenii cu foarte mulți bani. La recomandarea unor prieteni, am ajuns, sâmbăta trecută, în acest complex, unde urma să susțină și Delia un concert. Din acest motiv, am găsit mesele aranjate festiv în exteriorul restaurantului principal, însă până acolo aș vrea să vă povestesc prima impresie, care a fost, pe scurt, ”wow”.

Odată ce ai intrat pe poarta complexului Ramatuelle ești impresionat de curățenie, căile de acces, spațiile verzi, arhitectura senzațională a clădirilor. Te simți ca oaspetele unui resort de cinci stele din Turcia, aflat într-o vacanță pentru care a plătit câteva mii de euro. Este, de departe, cel mai fain complex în care am intrat vreodată în România și, culmea, se află la 5 km de Ploiești!

Complexul are mai multe clădiri de evenimente, identice, care pot găzdui de la petreceri private, majorate, baluri ale bobocilor, până la nunți și botezuri etc. Un loc aparte îl reprezintă spațiul de recreere și servicii, cu o piscină superbă, terase și restaurante în care poți servi masa într-o atmosferă relaxantă, în care luxul nu este opulent, ci mai degrabă discret, afișat cu mult bun gust.

În ceea ce privește prețurile, mitul că la Ramatuelle o masă costă la fel de mult ca în cluburile de fițe din centrul vechi sau Mamaia este total fals. Un cocktail costă, în medie 25 de lei, o bere 11 lei, un Pepsi ”mic” 9 lei, un fresh de portocale 18 lei, iar o cafea espresso 9 lei.

În ceea ce privește prețurile la mâncare, fiind vorba de o conjunctură specială – multe persoane la concertul Delia, meniul a fost unul mai restrâns decât cel standard, dar aveai de unde alege. Redau din memorie: piept de rață 45 de lei, pizza 31 de lei, souflaki de pui 35 de lei, iar la desert tort de ciocolată sau cheesecake – 19 lei. Cum săptămâna trecută am mai fost la un alt restaurant din Ploiești, prețurile de la Ramatuelle mi s-au părut chiar mai mici…

Concluzia: voi reveni în acest loc frumos ori de câte ori voi avea ocazia pentru că m-am simțit bine: decorul, mâncarea, servirea, totul a fost la superlativ.

P.S. Recomand Ramatuelle celor aflați în căutarea locului perfect pentru nunți și alte evenimente private pentru că invitații vor fi plăcut impresionați de această alegere, indiferent de statutul lor social și contul bancar :).

Recomandare făcută de Marius Nica.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Ramatuelle pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare