Recomand bălțile de la Fulga, locul în care chiar se prinde pește

Duminica trecută, sfidând prognoza meteo nefavorabilă, am plecat cu mai mulți prieteni la pescuit. Auzisem că la Fulga este o baltă de pescuit sportiv faină, așa că am pus undițele și momeala în mașini și în 35 de minute am ajuns de la Ploiești la locul ”faptei”.

Nu aveți cum să ratați balta ”Crapologia pentru că un indicator mare, vizibil, a fost montat în Fulga pe marginea drumului județean DJ 100 C, recent modernizat, vis-a-vis de stația Rompetrol.

Apropos, accesul spre baltă cu mașina se face foarte ușor, pe un drum fără gropi și nu ai nevoie ca în alte părți de un SUV cu garda înaltă și cu tracțiune 4×4 ca să ajungi la destinație fără emoții.

Odată instalați pe pontonul rezervat din timp la numărul 0762692254, am fost plăcut impresionați de luciul de apă: curat, fără vegetație în care să-ți rupi firul. Lângă ponton am regăsit o umbrelă uriașă, sub care ne-am adăpostit de vremea capricioasă (soare puternic întrerupt de reprize de ploaie mocănească).

Nici bine nu ne-am așezat pe baltă, când un vecin pescar ne-a solicitat ajutorul. ”Vă rog să mă ajutați cu minciocul ca să nu-l ratez” a fost apelul său la care am răspuns rapid. Ei bine, prieteni, după câteva minute, omul a scos la mal un crap de toată frumusețea.

Pentru că este o baltă de pescuit sportiv, după ce l-am fotografiat, pescarul a eliberat ”captura” nu înainte de a folosi un spray special pentru a nu se infecta rana produsă de cârlig. Ce să mai, spre deosebire de amatorii de noi, omul era dotat cu de toate: scule de pescuit, momeală de ultimă generație 😊, ”pat” pentru captură, etc.

Am revenit la pontonul nostru, unde am petrecut câteva ore de care îmi voi aminti cu plăcere mult timp de acum înainte și unde voi reveni cu siguranță.

Din păcate, am fost zgorniți acasă de ”codul portocaliu”, nu înainte de a face febră musculară scoțând din baltă numeroși carași pe care i-am putut cumpăra la un preț modic.

Rețineți faptul că celelalte capturi se eliberează, conform regulamentului de pescuit care se respectă și nu se negociază.

A meritat taxa de 80 de lei? Cu siguranță! Mediul, liniștea, condițiile fac toți banii!

P.S. Dacă sunteți genul de pescar care vrea să-și gătească ce a prins, avți la dispoziție alte bălți, tot la Fulga. Detalii puteți obține accesând www.deltadintresate.ro.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Textul nu a fost văzut/aprobat de adm inistratorul bălților de pescuit de la Fulga înainte de publicare.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare