Singura vulcanizare non stop din Ploiești. Seriozitate, profesionalism și prețuri corecte

Fac parte din acea categorie de șoferi căruia îi place să aibe grija de mașina pe care o conduce. Știm cu toții că orice pasiune costă și nu de puține ori am fost în situația în care, în unele luni, am cheltuit mai mulți bani pentru întreținerea ei decât pentru plăcerile sau nevoile personale.

Odată cu încălzirea vremii am decis schimbarea anvelopelor de iarnă. Cum în ultima perioadă am fost foarte ocupat, mi-am încercat norocul la câteva vulcanizări din Ploiești, însă după ora 18.00 niciuna nu mai este deschisă.

Programul acestora din weekend nu mă avantaja, așa că, la recomandarea unui prieten taximetrist am mers la singura vulcanizare non stop din Ploiești.

Am ajuns într-o duminică seară, în jurul orelor 20.00-21.00, la vulcanizarea situată la ieșirea din Ploiești spre Bucov, pe DN 1B, vis a vis de benzinăria Petrom și mi-am așteptat rândul.

Trebuie să recunosc, inițial am crezut că urmează să plătesc o avere pentru schimbarea și echilibrarea roților de vară însă nu a fost deloc așa.

În mai puțin de o oră băieții și-au făcut treaba exemplar, iar spre surprinderea mea toată opereațiunea nu m-a costat mai mult de 70 de lei.

Dacă și voi vă aflați în situația mea sau faceți pană la o oră târzie, nu ezitați să încercați serviciile singurei vulcanizări non stop din Ploiești.

Așa cum spuneam mai sus, este situată pe DN1B, vis-a-vis de benzinăria Petrom de la intrarea în Ploiești.

Recomandare făcută de Ștefan Vlăsceanu

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare