Cum a fost experiența mea la Turkish Doner cea mai lăudată shaormerie din Ploiești FOTO

Aseară, fiica mea m-a convins să ieșim să mâncăm ”ca fetele” în oraș. A avut și o recomandare: shaormeria din nord, Turkish Doner Grill. ”Mami, te duc într-un loc unde se mănâncă super! Am fost de multe ori cu prietenele și niciodată nu ne-am luat țeapă”, a fost mesajul cu care m-a convins imediat. Precizez că această recomandare nu este plătită, iar textul nu a fost văzut sau aprobat de niciun reprezentant al Turkish Doner Grill înainte de publicare.

De cum am intrat în local mi-a plăcut totul: muzica turcească, ambianța plăcută, curățenia lună, inclusiv la toaletă. Vă spun sincer că m-am simțit de parcă eram în concediu în Turcia.

Spre deosebire de alte localuri, unde bucătăria este ascunsă de ochii clienților, la Turkish Doner Grill poți asista la cum angajații îți gătesc felul de mâncare comandat. Menționez că aici se lucrează curat, cu mănuși, iar interacțiunea cu clienții se face într-un mod agreabil. L-am remarcat chiar și pe patronul turc al shaormeriei, care îi întreba pe cei care serveau masa dacă le place mâncarea și dacă mai au nevoie de ceva. Un gest pe care rar l-am mai întâlnit în alte localuri…

Circuitul este unul simplu și eficient: te duci la casierie, unde plătești felul de mâncare dorit, iar cu bonul eliberat te prezinți la cei care ți-l pregătesc pentru servire.

Eu am am mâncat cea mai buna ciorbă de linte (12 lei) din viața mea și am băut o limonadă super bună (5 lei). Era preparată cu LĂMÂIE, nu cu sare de lămâie sau helas, așa cum se obișnuiește prin alte localuri unde prețul este și de trei ori mai mare!

La desert, am ignorat dieta 😊 și am savurat o baklava cu nucă, de la mama lor…Recunosc, nici n-am mai stat să număr caloriile, mi-am zis că e ziua mea de răsfăț și îmi permit ”aroganța”.

Fiica mea a optat pentru o shaorma de pui deliciosă, o porție de cartofi, limonadă și orez cu lapte. Despre desertul ei a avut și o remarcă ”tipică” adolescenților: ”E mai bun orezul cu lapte aici decât cel care-l faci tu acasă!!!” Ei bine, nu m-am simțit deloc jignită. Dar o aștept să gust din orezul cu lapte făcut de ea, apoi să comparăm care este mai bun! Sîc!

Dar să revenim la mâncarea făcută la Turkish Doner Grill. Gustul este desăvârșit, ingredientele proaspete, iar combinațiile de sosuri sunt atât de reușite, încât te lingi pe degete….. Aaa, să nu uit! Cei comozi, care nu vor sau nu pot să părăsească domiciliul sau biroul, își pot comanda mâncarea de la Turkish Doner Grill și telefonic. Nu las aici numărul pentru că nu este o reclamă.

La final, înainte să apară comentariile răutăcioase, menționez că această recomandare nu este plătită, iar textul nu a fost văzut sau aprobat de niciun reprezentant al Turkish Doner Grill înainte de publicare.

Am vrut pur și simplu să relatez experiența pe care am avut-o cu fiica mea la acest local, care a fost una la superlativ, motiv pentru care sigur voi reveni la ei.

Recomandare făcută de Elena Moisescu.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Turkish Doner Grill pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare