Kosovari, brutăria-patiserie care ne-a cucerit definitiv

Brutăria-patiserie Kosovari, o “clasica de cartier” de care ne-am împiedicat în timpul plimbărilor pietonale de seară, este un adevărat pericol pentru silueta oricui îndrăgește, normal, plăcintele.

Alegerea este dificilă când îți sunt oferite spre cel puțin 5 variante de plăcintă dobrogeană, începând cu brânza dulce și stafide, brânza sărată, carne de vită, pui cu bacon, până la nelipsitele mere. Burekul vine și el tot cu trei variante de umplutură.

Nu le mai enumăr. Nici specialitățiile de pâine nu le enumăr și nici prăjiturile, care, de altfel nici măcar nu au mai ajuns în atenția noastră…

Plăcintele, rotunde ca un soare de vară, ne-au vrăjit ! Foșnetul foilor crocante, aromele îmbietoare și umplutura savuroasă ne șterg din memorie orice gând… despre cumpătare… alimentară.

Ultima descoperire, o specialitate turcească, este plăcinta cu foi fierte, dar pentru aceasta va trebui să mergeți în Constanța, la Simit Saray, în apropierea Pieței Ovidiu. În fine și aici altă “belea”…

Recomandare făcută de Mihaela Aldea.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Kosovari, brutăria-patiserie, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare