Clarity Vision din Ploiești pentru profesionalism, calitate și, nu în ultimul rând, prețuri imbatabile

Cred că au trecut mai bine de 5 ani de când, ochelariști fiind, frecventăm periodic clinica Clarity Vision din Ploiești. Am ajuns acum 5 ani, întâmplător, pentru că, având o urgență, a fost singura pe care am găsit-o deschisă vinerea seară la ora 18. Și de atunci, pentru orice control, determinare de dioptrii, schimbare de ochelari, mergem doar acolo. Poate sunt și alte clinici bune în Ploiești, dar de ce să căutăm altele când la Clarity am găsit ce ne trebuie?

Fiind clienți vechi, mergând periodic la control (cel puțin o dată pe an, 4 persoane), putem spune că am trecut prin multe.

Doamna optometrist Daniela a reușit, prin tratament și o prescripție corectă de ochelari, să stopeze miopia galopantă a copilului meu (ceea ce nu reușiseră medici oftalmologi înainte de dânsa).

În plus, pentru fiecare situație (suntem mulți ochelariști, fiecare cu alt tip de probleme) a știut întotdeauna să ne consilieze și, împreună, am ajuns la varianta ideală pentru fiecare din noi.

De exemplu, în cazul lucrului mult la ecranul calculatorului, avem lentile cu protecție și, separat, ochelari de soare cu dioptrii. Nu ne-a recomandat lentile heliomate în acest caz.

Pentru copil în creștere, cu multe ore în online și multe jocuri pe calculator, avem lentile cu filtru albastru.

Pentru hipermetropie și miopie incipientă avem două perechi de ochelari, în funcție de situație. Până nu se stabilizează ambele, nu ne-a recomandat lentile progresive deoarece sunt mult mai scumpe și ar trebui schimbate foarte des. Și exemplele pot continua.

Prețurile de la Clarity sunt mai mult decât decente. Un control complet cu aparat de ultimă generație: stabilire dioptrii, tensiune oculară, etc., prețul este de 70 de lei. Dacă se stabilește că este nevoie de ochelari și aceștia sunt făcuți acolo, atunci consultul nu se mai plătește.

Nu mă pot plânge nici de calitatea lentilelor. Sunt ani buni de când le avem, nu s-au zgâriat, nu s-au mătuit (ca altele).

De asemenea, și în ce privește mărimea ramelor, am găsit întotdeauna un sfat bun. Rame care, deși stateau bine probate, am fost sfătuiți să nu le alegem. Odată cu montarea lentilei nu s-ar fi văzut bine din cauza grosimii lentilei cu dioptrie, care ar fi depășit rama. Un aspect pe care noi nu îl luasem în calcul… Și tot așa…

Am multe exemple de-a lungul anilor. Acum mai bine de jumătate de an, la un control de rutină, doamna Daniela s-a oferit să o testeze pe mezină, pe care o știe de când era „la purtător”. A spus că, având în vedere istoricul familiei, cel mai probabil este o ochelaristă în devenire și trebuie depistată la timp pentru ca daunele să fie minime.

Nu ne gândisem la acest aspect… Dacă nu am observat un comportament ciudat la ea, nu am luat în calcul moștenirea genetică. Pentru cea mică nu am plătit controlul, deși i-a deschis fișă.

Dar, lăsând la o parte orice altceva, recomand din suflet Clarity Vision din Ploiești! Adresa este Aleea Vitioarei, Bl .45, Sc. A, Ploiești 100287. Telefon: 0762177437. Este o clinică mică, la parterul unui bloc din zona Pieței 9 Mai, dar unde găsiți oameni cu suflet mare care vă pun un diagnostic corect și vă oferă soluții la problemele oftalmologice pe care le aveți.

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Clarity Vision din Ploiești pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare