Sushi Han, unde poți degusta ”jumări japoneze” (sushi) delicioase în Ploiești – FOTO

Într-o perioadă în care carnea de porc a fost nelipsită de pe mesele rudelor și prietenilor cu care m-am văzut de Sărbători, am simțit nevoia de un ”detox” cu…mâncare asiatică.

La recomandarea unor prieteni am ajuns la Sushi Han din zona de ”food” a mall-ului Ploiești Shopping City, unde am degustat doar câteva din zecile de preparate prezente în meniul bogat al localului.

Pentru că toate aceste produse sunt gătite pe loc, în fața clienților, timpul de așteptare poate ajunge la 20-25 de minute, în funcție de comandă, dar merită!

”Prezentarea” preparatelor a fost pe măsura gustului senzațional: o bărcuță din lemn, pe care erau așezate minuțios atât bucățile de sushi, cât și tradiționalul wasabi și ghimbir ”murat”.

Mă opresc aici cu ”vorbăria” și las imaginile să vă facă poftă. Eu, cu siguranță, voi reveni.

Sushi Han Facebook

Recomandare făcută de Marius Nica.

Galerie foto:

 

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Sushi Han, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare