Restaurantul Steak House din Ploiești, pentru preparatele delicioase și ospătarii de nota 10

Fără mască, fără certificat verde și cu acces la distracție. Așa arată orașul, acum, după ridicarea restricțiilor. Vin astăzi cu o recomandare de restaurant care se află în Ploiești și la care se mănâncă bine, chiar și în perioada de post.

E vorba despre Steak House, un restaurant ideal pentru a mă vedea cu cineva la o cafea sau chiar și în momente importante, cum ar fi de ziua mea. Mi-am făcut ziua de două ori la Steak House din Ploiești, e clar că îmi place!

Gazda este una primitoare și foarte atentă cu clienții. Nici nu apuci să te uiți pe meniu că deja ți se fac câteva recomandări la care cu greu le poate spune nu un gurmand.

Este acel gen de restaurant la care te întorci pentru că nu te simți presat de timp, de prețuri sau de faptul că ospătarii așteaptă să comanzi ceva mai mult.

În weekend restaurantul este destul de aglomerat, mai ales acum, de când s-au ridicat restricțiile. Ospătarii mi-au spus că au un dj al lor, un om care ridică lumea de la masă, nu ca să plece, ci ca să se distreze. Ar fi potrivit și un ring de dans!

Am înțeles că de luni până vineri au meniul zilei care este foarte generos, iar prețul este până în 30 de lei. Nu l-am încercat, dar promit să fac asta la următoarea vizită.

Recomand Steak House nr. 16 din Ploiești pentru deschiderea pe care ospătarii o au față de clienți. Deși meniul este plin cu preparate din carne, ospătarul mi-a adus un preparat de post, mai mult decât delicios și generos. M-am simțit ca în familie și asta apreciez cel mai mult atunci când vine vorba de un restaurant sau o cafenea.

Spațiul din interior este foarte primitor, cu lumină caldă și multe oglinzi care creează ideea de spațiu și de timp liber de calitate. Mi-ar plăcea să existe și zone mai luminoase în restaurant pentru poze bune de Instagram și Facebook.

Au și terasă pe care, din câte am văzut, este pregătită pentru fluxul de clienți care va veni în această primăvară-vară.

Pe Google, restaurantul Steak House din Ploiești are peste 500 de recenzii și cele mai multe sunt pozitive. Mă bucur că pot recomanda un restaurant pe care și alți clienți îl laudă.

Promit să-i fac o vizită restaurantului după ce se termină perioadă de post. Astfel voi avea mai multe imagini cu ospățul pe care aștept cu nerăbdare să îl comand.

Pozele din cadrul articolului sunt primite de la gazdă, poza cu mâncarea este făcută de mine și reprezintă preparatul de post pe care îl recomand. Porția e mare, deci ține de foame!

Recomandare făcută de John Cristea.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Steak House din Ploiești pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare