Mi-am făcut cumpărăturile la un magazin de cartier din Păulești și am ieșit mai ieftin decât la supermarket

Un cititor ne-a trimis experiența plăcută pe care a avut-o la cumpărăturile efectuate recent la magazinul “La Doi Pași” din Păulești Magnolia Village. Această recomandare nu este plătită, iar textul nu a fost văzut sau aprobat de niciun reprezentant al magazinului înainte de publicare.

Vreau să recomand magazinul “La Doi Pași” Păulești Magnolia Village – situat în zona lacului din pădurea Păulești. Este un magazin mediu ca dimensiune unde găsești multe produse de calitate, unde curățenia este o prioritate în întâmpinarea clienților, iar spațiul este aerisit, fără să ai senzația de înghesuială din marile supermarketuri.

Dar partea cea mai plăcută a cumpărăturilor a reprezentat-o prețurile. Am aflat astfel că se poate face comerț și cu prețuri de bun simt, mai ales acum, când ne confruntăm cu o explozie de scumpiri.

Am ajuns la acest magazin mai mult din curiozitate având de făcut cumpărături pentur un eveniment, deci într-o cantitate mai mare decât de obicei. La final – la casa de marcat – când am văzut suma totală de plată (mult mai mică decât la supermarketuri-le din Ploiești) m-am decis să împart și cu voi experiență plăcută avută aici.

Sper din tot sufletul ca proprietarii acestui magazin – foarte amabili și foarte atenți cu clienții – să duca mai departe această modalitate plăcuta și din ce în ce mai rar întâlnită de a face comerț și să fie un bun exemplu și pentru alți proprietari/patroni care pun pe primul loc câștigul “pe repede înainte” în detrimentul calității, bunului simț și a prețurilor moderate.

Concluzia: recomand magazinul “La Doi Pași” Păulești Magnolia Village – situat în zona lacului din pădurea Păulești!!!

Recomandare făcută de cititorul Victor P.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare