Mii de Culori, atelierul de flori și produse handmade

De fiecare dată când vreau ceva deosebit, când caut un cadou, un aranjament floral cu stil sau doar o coroniță pentru școală, mă duc la fetele de la Mii de Culori. Atelierul îl găsiți în Ploiești, pe strada Bobâlna la numărul 129 și, odată ce îi treceți pragul, greu vă veți abține să nu cumpărați ceva sau să dați o comandă pentru un  aranjament personalizat.

Gabi și Roxana sunt fete de nota 1.000. Nu a existat moment în care să fiu la ananghie de un cadou și să nu mă ajute cu ceva care, ulterior, a făcut mare plăcere persoanei căreia îi era destinat.

Recunosc, uneori mi-a plăcut atât de mult aranjamentul încât mă gândeam „mai bine îl păstrez pentru mine”… 😊

De la buchete de flori și mărgele, până la inelușe handmade sau seturi de botez și aniversare, găsiți aproape orice acolo.

Fetele pun suflet în tot ce realizează și se vede asta. Pentru ele acest job este, evident, o pasiune.

În perioadele de sărbători sau de început sau sfârșit de an școlar sunt foarte aglomerate, așa că trebuie să aveți grijă să vă orientați din timp.

În ceea ce privește prețurile, eu întotdeauna am mers pe ideea: Am bugetul acesta, ce putem face drăguț de banii ăștia? Și, de fiecare dată, s-a făcut ceva foarte, foarte drăguț.

De aproape 5 ani de zile, de când am descoperit atelierul, numai acolo am mers pentru tot ce a însemnat flori sau cadouri, din acest motiv pot să recomand cu tot sufletul Mii de Culori.

Mergeți și cu siguranță nu veți fi dezamăgiți! Adresa este: Ploiești, strada Bobâlna, nr. 109.

Pentru inspirație puteți accesa pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/miideculori.atelieruldeflori

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă atelierul de flori și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare