Cofetăriile Ana State, “Mai mult decât un dulce”!

Mă numesc Mihai Rădulescu și tot ce am să vă povestesc este privit de mine ca un antreprenor de 45 de ani, care activează într-un domeniu ce nu are legătura cu zona economică de patiserie-cofetărie, fiind doar consumator de produse românești de calitate.

Dacă ne uităm la televizor și în mass-media, marea majoritate a reportajelor sunt despre cât de răi sunt românii: violatori, bătăuși, hoți, etc. Observăm cu toții apetența noastră, a românilor, de a ne autodenigra. Cred că una din cauze este și datorită repetiției  cu care ne este “servită ideea” că nu mai suntem buni de nimic. Din păcate, am început să credem că așa suntem, ceea ce este total fals! Există mulți oameni din Prahova care merită cu adevărat aprecierea noastră, care dezvoltă domenii  în care își  doresc  să  exceleze. De cele mai multe ori,  un cuvânt  de apreciere spus la timpul său valorează mult și dă acelei persoane energia de a dezvolta domeniul în care performează și puterea de a deveni model pentru cei din comunitate.

“Mai mult decât un dulce”!, mi s-a părut că spune tot despre cofetăriile Ana State…În spatele acestui motto stă multă muncă așa cum am văzut de când am intrat în cofetăria aflată în centru Ploieștiului, mai precis în spatele hotelului Prahova. Vitrinele pline de prăjituri și torturi colorate, arome de care nu am auzit :), prăjituri pentru diabetici și multe alte produse de calitate. Aici mi-am dat seama că atunci când vrei imaginația poate crea forme și gusturi fără limite.

Zâmbetul doamnelor vânzătoare te întâmpină încă de la intrarea în cofetărie, amabile cum ne stă bine nouă românilor. Acestea fac  din scurta interacțiune o poveste, să  nu aștepți mult și  îți mulțumesc  de fiecare dată la plecare pentru că ai intrat în cofetăria Ana State. Am devenit client fidel, comandând online  tortul la gramajul  pe care mi-l doresc  cu mesajul scris, fără să mai fac un drum în plus.

Aceasta este normalitatea pe care trebuie să o apreciem ca să putem sădi în continuare bunătatea și plăcerea de a coexista în această țară.

În concluzie am găsit aici oameni ce muncesc cu drag și responsabilitate, forme, culori, gusturi, toate plăcute cu adevărat.

Recomand să consumăm produse românești de calitate, recomand cofetăriile Ana State, “Mai mult decât un dulce”!

Recomandare scrisă de cititorul Observatorul Prahovean, Mihai Rădulescu.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă cofetăriile Ana State și, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare