Spălătoria auto „Mașinuța Veselă” din Urlați

Dacă locuiți în zona de est a județului Prahova, vă recomand cu mare drag să vă spălați mașina la „Mașinuța Veselă” în Urlați.

De fiecare dată când vine vorba de curățenia mașinii, ca mulți dintre voi, o las… pe altădată. Și, uite așa, la un moment dat, după săptămâni întregi de navetă, ajung să nu mai am loc în mașină de jucării, ciocolată împrăștiată peste tot și tot felul de murdărie generată de un pici pe care îl car zilnic cu mașina. Să nu mai zic de minunăția de pescăruși care s-au aclimatizat la Ploiești și care reprezintă spaima oricărui proprietar de mașină.

Deși e mai comod la Ploiești, având atâtea spălătorii în jur, prefer să duc mașina la spălat în Urlați, la „Mașinuța Veselă”. Dintre toate spălătoriile testate, aici chiar ai parte de curățenie. La „Mașinuța Veselă” poți găsi cam tot ce ai nevoie în materie de accesorii auto, îți poți igieniza instalația de aer condiționat, curăța tapițeria sau chiar și spăla covoarele.

Mai nou, proprietarul a investit într-o boxă de spălare automată a exteriorului, astfel că, în doar șapte minute, ai mașina curată, ceruită și chiar și uscată.

Mai mult de atât, pe Joe, proprietarul, îl cunosc de mulți ani și știu cât de dedicat este afacerii sale. A pornit cu o mică spălătorie manuală „între blocuri” și, fiind pasionat de zona asta de auto, s-a extins și și-a deschis un mic service, unde execută lucrări soft, de la schimburi de ulei la plăcuțe și reparații aer condiționat. Și face treabă bună și cu simțul răspunderii.

Așadar, dacă vă aflați în zonă și vreți să plecați cu mașina curată, să vă verificați instalația de climatizare sau să vă faceți revizia, mergeți la „Mașinuța Veselă”.

P.S. – Spălatul mașinii și orice altă operațiune pe care am efectuat-o la el au fost contra cost, deci nu vă faceți griji că îi facem reclamă plătită 😊

Recomandare făcută de Ciprian Pap.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare