Salon Exotika, dacă nu-ți place sportul dar vrei rezultate bune la prețuri decente

Vin sărbătorile de iarnă și, odată cu ele, mesele acelea care, de obicei, se lasă cu ceva kilograme în plus.

Odată ce trece perioada festivă din an, kilogramele rămân tot acolo. Așa că, trebuie de urgență să faci ceva împotriva lor. Cel mai indicat este un abonamet la sala de fitness sau aerobic. Dar ce te faci dacă pur și simplu nu-și face nicio plăcere să mergi acolo?

Pentru cei mai leneși dintre noi s-au inventat saloanele de remodelare corporală. 😊

Sigur, niciodată nu vei da jos 10-12 kilograme la un asemenea salon, dar 2-3 acolo, plus o scădere în centimetri, vei obține cu siguranță. Bine, asta dacă nu te duci cu cartonul de prăjituri după tine, cu sticla de suc sau cu batonul de ciocolată…

De asemenea, o tonifiere și o reducere a celulitei se observă după câteva vizite regulate la un asemenea salon.

Exotika din Ploiești este un salon fără pretenții, dar cu rezultate cel puțin îmbucurătoare. Periodic, în momentele mai „pufoase” apelez la serviciile și aparatura de acolo. Poate nu arată ca cele de la saloanele centrale, dar vă asigur că fac fix aceeași treabă. Capsula de împachetări face aceeași temperatură, aparatul de electrostimulare la fel.

Dacă le combini pe oricare din acestea cu un masaj „marca Luiza”, în 2-3 săptămâni ai deja rezultate vizibile. Și pentru că prețul contează pentru multe persoane, abonamentul de 6 ședințe de împachetare la cald sau electrostimulare este de 250 de lei.

Pe lângă remodelare corporală, Exotika oferă și epilare, pensare și tratamente faciale.

Salonul este mic, ascuns într-un bloc de pe strada Bobâlna, în apropierea școlii Radu Stanian. Este mic, dar face treabă bună. 😊

Recomandare făcută de Andra Ilie.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Salon Exotika, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare