Dutu Florin și Fitness CHEF

De la un pumn de pastile la un still de viata sănătos.

În timpul unei luni de zile, viața mea, s-a schimbat radical, eu înainte să încep antrenamentele și să îmi schimb obiceiurile alimentare, aveam un still de viață dezordonat, mâncam când apucam (grătare, prăjituri și fast food, alcool) și mă afundam cu totul în muncă.

Nu exagerez când zic că nu de mult luam 8 pastile în fiecare zi, dintre care 3 dintre ele erau pentru hipertensiune.

Am început să lucrăm în primul rând la o alimentație echilibrata, sănătoasă și să mențin orele de mese plus minus o oră. Am ales pachetul care cuprinde dieta personalizată și am început antrenamentele progresiv, ușorul cu ușorul crescând zilnic un procent minor, de la antrenament la antrenament, intensitatea și volumul.

Toată perioada am fost sub supraveghere, având toate mesele gătite atent și cântărite, de la Fitness Chef (restaurant tip catering și a la carte, care gătește fără zahar, fără prăjeli și cu alimente cât mai puțin procesate).

În urma experienței de 10 ani ca sportiv și ca antrenor, a câștigat medalii de toate culorile și anul acesta și openul la Cupa României. În același timp, anul aceasta 2 dintre sportivi pe care îi pregătește au câștigat medalia de bronz la 2 categorii diferite la Campionatul Național de Culturism și Fitness .

www.dutuflorin.ro

www.fitnesschef.ro

Recomandare făcută de Bogdan Iosif.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Dutu Florin și Fitness CHEF, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare