Style Mob, pentru canapele românești de o calitate net superioară față de tot ce am găsit pe piață la ora actuală

Am terminat de curând de renovat un apartament. Pentru mobilă, bineînțeles că primul gând a fost „Dăm o tură pe la IKEA!”. Și asta așa a rămas, cel puțin pentru dormitor. Totuși, în privința livingului, aveam o reținere. Adică sunt ok canapelele de la IKEA, dar parcă le lipsește ceva din punct de vedere al designului. Sau, cel puțin asta e părerea mea.

„Auzi, dar la magazinul ăla deschis nou în centru, ai încercat?”, m-a întrebat un amic din Mizil în cadrul unei discuții. Ce magazin? În care centru? Al Mizilului? „A, nuu. În Ploiești. Fix în rondul cu catedrala, vezi că au deschis un magazin de mobilă. Aruncă un ochi acolo, e posibil să îți placă ce o să vezi…”, mi-a spus amicul pe un ton misterios.

Chiar mă făcuse curioasă…

Recunosc, mi s-a părut ciudat inițial. I-am cerut amicului mai multe detalii. Mi-a spus doar că sunt producători, nu importatori și că au fabrica în Mizil. Dar, tot el, mi-a spus că nu au site. What?? În 2022 mai există un magazin care nu are site?

Deși aveam îndoieli, mi-am luat inima-n dinți și am dat o fugă până în centru la catedrală. În fond și la urma urmei era mai aproape decât IKEA.

Imediat cum am intrat mi-am dat seama că nimerisem la locul potrivit și că mobila de living de acolo are exact ce îi lipsește stilului scandinav de la IKEA: veselia!

Cred că am stat mai bine de 30 de minute în magazin plimbându-mă printre canapele, fotolii și paturi.

Deși la prima vedere prețurile mi s-au părut destul de mari, făcând o socoteală am ajuns cu doar 15% mai mult decât setul spre care înclinam de la IKEA. Și parcă arătau altfel…

În plus, ce am observat, a fost atenția la detalii. Cusăturile perfecte, fără ațe care atârnă… până și pernele canapelelor, nu am reușit să le găsesc vreun cusur.

Am făcut o grămadă de poze cât am stat acolo pentru a le studia acasă și a ne decide. Ne-a luat câteva zile, dar, într-un final, am preferat un colțar unui set format din canapea și fotolii.

Deși am spus inițial că vreau ceva mai vesel, din păcate tot clasicul m-a cucerit, așa că am optat pentru un colțar crem. Dar măcar pernele sunt vesele… 😊

Acum aștept să vină și sper să fie, în timp, cel puțin la fel de durabil ca produsele de la IKEA.

Intenționez să îmi cumpăr, tot de la ei, o canapea pentru pisică. Am dubii totuși. Mi-e că o iau, așa cum i-am luat toate pernele și coșulețele, degeaba. Dar, recunosc, tare mi-ar plăcea să o văd dormind pe așa ceva.

A, și mi-a mai atras atenția un pat tapițat, taaare frumos. Dar cred că s-ar potrivi mai bine într-un dormitor mare, nu într-unul meschin, de bloc…

Dacă aveți nevoie de o canapea pentru sufragerie sau de un colțar mai… altfel, faceți-le o vizită celor de la Style Mob.

Îi găsiți doar în magazin, în centru, vizavi de Primăria Ploiești, în diagonală față de Catedrală. Sper că vor face și site cât de curând. Nu de alta dar, fără site, mai greu să afle lumea de ei.

Recomandare făcută de Andra Ilie.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Style Mob din Ploiești pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare