“Domnule, mie-mi place foarte mult să vopsesc! De-aici a plecat totul!”

Cu aceste vorbe a concluzionat Petruș călătoria noastră imaginară prin lumea vopselelor și a soluțiilor complete în acest domeniu. Ajunsesem la PARI NEW CONPROD S.R.L., firma lui Petruș, la recomandarea cuiva apropiat, care tocmai își achizitionase câteva produse de specialitate de la firma acestuia și era extrem de mulțumit de rezultate.

Alaturi de Petruș stă și fratele lui mai mic, mai puțin vorbareț dar la fel de harnic; deretică prin jurul nostru aranjând produsele cu grijă. E mai mucalit, vorbește rar și cu tâlc, precum bătrânii înțelepți 😊.

“Aici se află două treimi din managementul firmei” zise Petruș zâmbind și indicând cu mâna spre el și fratele lui. Cealaltă treime o reprezintă soția mea, care muncește cot la cot cu noi!”, continua el jovial.

Petruș Dumitrache este o enciclopedie, este un personaj de neratat, chiar și numai pentru simplul fapt de a-l întâlni și a-i fi interlocutor pentru o vreme. Și până să batem palma asupra cantităților, calităților și prețurilor produselor achiziționate de la el, am discutat despre vrute și nevrute.

M-a sfătuit cu convingere despre cum pot să scap de pirul din curte, pentru că mă auzise plângându-mă într-o doară despre asta. Mi-a spus ce fel de erbicid îmi trebuie și de unde pot să-l achiziționez, mi-a explicat doct despre cum stă treaba cu plantele invazive mono și dicotiledonate, despre pasiunea lui secretă pentru contabilitate (wow!) și despre meandrele economiei de piață, legislație financiară, acțiuni și dividende, venituri și profit, despre plăcerea lui secretă de a manevra singur motostivuitorul lui cu motor de Dacia, dar mai ales, despre scrumierele din rășină epoxidică pe care le-a creat și pe care le oferă cadou tuturor, cu inima largă, mândru de creațiile sale (când mi-a oferit-o pe-a mea s-a prefăcut că o scapă pe ciment tocmai pentru a-mi observa reacția reflexă dar inutilă de a o prinde, zâmbind la mirarea mea în fața faptului că scrumiera nu se sparge ci sare ca o minge de cauciuc pe cimentul tare).

Petrus Dumitrache trăiește, se bucură, meșterește, muncește, joacă biliard cu plăcere și uneori, ca să nu-și neglijeze pasiunea, vopsește; și o face întotdeauna cu mare placere! Însă Petruș, mai ales se sfădește.

Cred că ar putea să-ți vorbească despre vopsele lui chiar și o săptămână fără oprire, atât de pasionat este de tot ceea ce face. Și pentru că eu eram acolo pentru a achiziționa ceva produse specifice pentru vopsirea tablei de pe casă, am constatat că mă aflu exact unde trebuie. La nevoie, Petruș poate recomanda și niște firme cu meseriași excelenți care pot executa lucrări de vopsitorie rapide și la calitate maximă, mai ales că, așa cum spune el: “Nu recomand pe oricine, pentru că până la urmă e vorba de obrazul meu!”

Tocmai de aceea, aici îl voi parafraza și eu. Așa că, pentru toate cele trăite și arătate mai sus dar și pentru multe alte motive, îl Recomand pe Petruș Dumitrache și firma sa PARI NEW CONPROD S.R.L., cu cea mai mare caldură. Îl găsiți ușor, de Luni până Vineri, intre 09:00 și 17:00, pe Strada Prunului, Nr. 99 din Cartier DÎMBU, BERCENI-PRAHOVA, Tel: 0724 552 884 ori pe net, la: https://parinew.business.site/

Recomandare făcută de Mihai Popescu.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă PARI NEW CONPROD pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare