Recomand cu mare drag magazinul Maya Minipet

Recomandarea de astăzi vine din partea unei cititoare a ziarului nostru, Dinu Dorina Nadia și vizează Maya Minipet, magazin cu produse destinate animăluțelor și frizerie canină.

“Recomand cu drag magazinul Maya Minipet, magazin destinat animăluțelor, cosmetică canină și hrană pentru animale. Este situat în Bariera București, pe strada Industriei nr. 102.

Este un magazin minunat și merită să afle cât mai multă lume despre el.

Recomand hrana și consultanța profi pentru fiecare nevoie a cățelușului și serviciile de cosmetică profesională canină, cu instrumente sterilizate și produse profesionale.

Personalul este foarte amabil și foarte bine pregătit, iar clienții pleacă mulțumiți si foarte încântați de serviciile acestuia.

Prețurile sunt accesibile, iar magazinul este foarte bine aprovizonat”, este recomandarea făcută de Dinu Dorina Nadia.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare