Vila Amalia, din Eforie Nord, recomandată de un ploieștean

Pentru că este sezonul concediilor, la rubrica de recomandări am primit mai multe cuvinte de laudă la adresa vilei Amalia, din Eforie Nord.

“Este foarte curată, am fost primiți foarte bine! Doamna Elena este foarte primitoare și ne-a tratat ca și cum am fi de-ai casei.

Practic, la tot ce oferă, nu mai ai nevoie să mergi pe plajă. Ai șezlonguri pe terasă, o masă cu o umbrelă mare unde se poate servi masa de dimineață, prânz sau seară, bucătărie proprie unde se poate găti.

Uiți de ce vii aici și după aceea îți dai seama ce plajă frumoasă este la 5 minute de locație: mai mică, mai curată, mai retrasă decât restul.

Este foarte curat, are Wifi, loc de parcare în față, este aproape de plajă și de centru!

Vă recomandăm să veniți aici! Noi sigur o să revenim!”, ne-a transmis unul dintre cititiori.

Prețul pare a fi încă un punct forte al acestei locații, fiind unul mic în raport cu calitatea serviciilor, ne scrie alt cititor: “Prețul camerei este accesibil pentru toate buzunarele. Gazdă amabila, curățenie, liniște, dotare a camerelor și bucătăriei mai mult decât necesare, aproape de plajă, aer condiționat, confort sporit, apă caldă continuu, loc de parcare, siguranță la cazare și a locației. Totul a fost excelent. Mă voi întoarce la vila Amalia”.

Pentru detalii puteți apela 0731775808 sau 0723249944.

Recomandare făcută de Sebastian A.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare