Înghețata de la ChocoKebab, din centrul Ploieștiului

Știu de Choco Kebab de multă vreme, însă nu m-am gândit niciodată să încerc ceva de la ei. Poate pentru că ideea de choco kebab mi s-a părut mereu leșinător de dulce. M-a convins însă o colegă, făcându-mi cinste, într-o zi super călduroasă.

Îmi place înghețata. E unul dintre deserturile mele preferate. Însă nu orice înghețată…

Într-o zi toridă, venind de la serviciu spre casă, pe jos, împreună cu colega mea Luiza, ne-am oprit la ChocoKebab. A insistat să-mi facă cinste cu o înghețată și bine a făcut!

Din multitudinea de opțiuni mi-am ales cu greu varianta banane+oreo. Am stat și am tras cu ochiul la domnișoara drăguță care prepara deliciul pe care urma să-l savurez.

Banana pusă pe o suprafață foarte rece, cu ceva gen lapte condensat, cu biscuți oreo… câteva minute și înghețata mi-a fost servită într-un cornet mare, cu topping la alegere, frișcă și alte brizbrizuri.

A fost atât de bună, încât la câteva zile după am mai făcut o vizită în centru pentru a testa și varianta Nutella+banane.

12 lei a costat o înghețată. Și merită fiecare leuț.

Preferata mea era McFLurry, însă a fost detronată cu brio de cea pregătită de domnișoara de la ChocoKebab.

Mulțumesc colegei mele Luiza pentru intenția de a mă cinsti în ziua aceea. Zic intenția, pentru că în final eu am fost cea cu plata, pentru că la ChocoKebab nu acceptau plata cu cardul și colega nu avea cash.

Mulțumesc și domnișoarei care prepară bunătatea din cornet, care este foarte amabilă și foarte drăguță.

P.S. Din păcate imaginea nu îmi aparține. Este luată de pe pagina lor de Facebook. N-am mai avut răbdare să fac și poză.

Recomandare făcută de Georgiana Kelemen.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare