Ina şi Alex de la Fitness Factory, pentru o implicare totală în ceea ce fac

Sunt câteva luni bune de când, urmând trendul 😉, am trecut pragul unei săli de fitness… pentru prima dată în viața mea. Vă asigur că nu pentru a-i urma sfatul „celebrului” Buhnici, căruia i s-a dus… buhul doar în ultima vreme. Eu m-am dus „la săliță” înainte să spună el… 😊

Ca în multe situații de genul acesta m-am orientat spre ceva cât mai aproape de casă. Google Map mi-a arătat că Fitness Factory de pe strada Hașdeu se află în proximitatea domiciului meu. Așa că, am procedat la „dat telefon”.

Mi-a răspuns o tipă și, recunosc, siguranța din vocea ei m-a convins să încerc. În fond, ce aveam de pierdut?

Au trecut cam 3 luni de când am ajuns „pe mâna” Inei. Dacă vă întrebați dacă am slăbit, vă spun că NU. Cântarul arată tot cam pe acolo… Dar aveam pantaloni pe care nu-i închideam în talie, acum îi închid.

La începutul verii (de fapt ăsta a fost și motivul pentru care am apelat la sală) nu purtam maieuri sau rochii cu bretele. Nu îmi plăcea cum îmi veneau. Acum, după aproape 3 luni, port.

Dar, cel mai important, mă simt bine! Înainte, o drumeție ușoară mă punea în cap, cum se spune… Acum #rezist. De ceva vreme nu mai știu ce înseamnă dureri lombare, dureri cervicale sau torticollis. Erau dureri cu care mă obișnuisem…

„O să vezi, o să-ți placă să vii…”, mi-a spus Ina la prima ședință. Ar fi fost tare s-o văd și pe-asta.

Mie, recunosc, nu îmi place sportul! Eu am fost copilul care, în liceu, am avut scutire de sport 2 ani de zile pentru că mă enerva să „dau normele”. După ce „mi-a expirat” scutirea, era să rămân „pe vară” la sport pentru că nu mă duceam să dau „viteza” sau „rezistența”.

Eu nu alerg, eu nu merg pe bicicletă, dacă ar fi după mine, aș fi cea mai fericită să… stau.

Și am avut până acum noroc. Material genetic bun, presupun. Acum însă, tot stilul ăsta de viață a început să nu mai funcționeze. Mi-am făcut un abonament „la sală”, dar nu mă așteptam să-mi și placă.

Nu știu, cred că am avut noroc și am găsit acolo oameni pe același calapod cu mine. Eu nu prea rezonez cu oricine, dar acolo mă simt bine.

În plus, la Fitness Factory se lucrează în sistem „personal trainer”. Adică nu te duci, dai niște bani și tragi de niște fiare de capul tău.

Periodic ai „cântarul”. Asta înseamnă că, la începutul antrenamentului ți se verifică kg, masa musculară, țesutul adipos, vârsta metabolică și alte chestii pe care nu le-am reținut.

În funcție de rezultatele „cântarului” Ina sau Alex stabilesc antrenamentul în perioada următoare și… regimul alimentar. Iar regimul alimentar presupune recomandările în ceea ce privește modul de gătire, dozaje, etc., dar nimic strict. „Îmi trimiți poză cu ce mănânci înainte să te așezi la masă, da?”, spun și unul și altul. Aici e alegerea fiecăruia dacă „trișează” sau nu. În fond, pe ei nu-i afectează dacă tu „îți furi singur căciula”. Nu vreau să mă gândesc câte poze cu mâncare au ei în telefoane! 😊

Ina are de la mine, cel puțin, și poze cu supe și poze cu paste dar și poze cu… KFC! (asta că tot mă întreba zilele trecute o colegă de ce nu slăbesc dacă merg la sală cu supraveghere alimentară și toate cele).

Păi nu slăbesc pentru că… nu consider că am sărit calul și îmi doresc doar să mă mențin (deocamdată) și, în plus, dacă Ina are în telefon de la mine poze cu KFC… cred că e clar pentru toată lumea! 😊

În ce mă privește, afirm că a ajuns să îmi placă să merg „la sală”, ceea ce nu credeam că se va întâmpla vreodată. Mă simt bine, mă simt ca acasă. Am început să cunosc și să recunosc oamenii care merg acolo. Sunt de la copii de școală până la bunici, din toate categoriile de vârstă.

Nu este o sală mare, nu are dotări de fițe, de ultimă generație. Dar este o sală cu oameni, despre oameni și pentru oameni. Iar dacă eu, cea anti-sport total, am ajuns să merg cu plăcere acolo, cred că asta spune tot! 😉

Pe cei de la Fitness Factory îi găsiți pe Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu 15, Ploiești. Atenție, este sală cu circuit închis, așa că programările sunt obligatorii. Acestea se pot face la numărul de telefon: 0722.286.688

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare