Dragoș Manea, dentistul din Ploiești care m-a “salvat” de medicamentele anti-durere

E greu să găsești un medic bun, care să ți se potrivească și cu care să te și înțelegi așa cum trebuie. Același lucru e valabil și la capitolul “dentiști”. Norocul meu e că am găsit stomatologul căruia nu am ce să îi reproșez.

De fapt, am avut norocul să am ghinion și să ajung, astfel, la cabinetul Divin Dental.

În urmă cu mai mulți ani am avut nevoie de o mică “revizie” a dinților. Nu părea să fie nimic complicat: niște nervi de scos, câteva plombe…

Așa că m-am dus la un doctor stomatolog pe care îl știam de multă vreme, și căruia, cumva, i-am grăbit pensionarea.

Ghinionul meu a fost că ceea ce trebuia sa fie o serie de operațiuni foarte simple, a devenit un coșmar căruia nu îi mai dădeam de cap. Acul cu care mi-au fost scoși nervii de la doi dinți, s-a rupt pe canal și nu era de văzut nici măcar la zecile de radiografii dentare pe care le-am făcut. De aici, infecții, dureri, umflături, bani cheltuiți și degeaba…

Căutând pe internet și întrebând pe la cunoștințe despre un medic stomatolog bun, am ajuns la Divin Dental. Aici, Dragoș m-a primit imediat și a reușit să dea de cap problemei mele.

În afara faptului că își face meseria foarte bine, mai apreciez și alte lucruri la el și la tot personalul, de fapt: este un tip calm, cu foarte multă răbdare și nu e genul de om disperat după bani și profit.

Apreciez tare mult lucrul ăsta la orice persoană, indiferent de meserie.

De fiecare dată când am călcat pragul cabinetului am făcut-o cu drag și fără niciun pic de teamă. Iar la plecare, nu am fost niciodată șocată de suma pe care a trebuit să o achit, ba din contră, prețurile au fost mereu super ok, comparând cu vechiul dentist sau cu ce auzisem prin jur.

La același cabinet lucrează și soția lui Dragoș, Ionela, despre care am auzit lucruri la fel de bune, iar asistentele sunt tare drăguțe și atente.

Știu ce înseamnă să ai probleme cu dantura și știu ce costuri implică asta, ce dureri, ce disconfort… Tocmai de asta recomand cu mare drag și încredere cabinetul Divin Dental!

Detalii puteți să găsiți și pe site-ul lor sau, mai simplu, puteți să sunați la 0725585802 și să vă programați direct.

Ah, uitasem: cabinetul este pe Republicii, lângă fostul Vanicos, vizavi de Parcul Mihai Viteazul.

Recomandare făcută de Georgiana Kelemen.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare