Cum rezolvi problema cheilor de la casă și mașină? Recomand Chei OK de la Hale Ploiești

Am avut nevoie, recent, de dublura unei chei la ușa de intrare a unui apartament. După ce mi-am luaț țeapă în centrul Ploieștiului, cheia respectivă nefiind funcțională, am încercat la Chei OK, un mic atelier din zona Ceasului Halelor Centrale.

Aici am fost întâmpinat de un domn amabil, căruia i-am povestit despre experiența nereușită la ”concurență”. Nu a trebuit să-i dau prea multe detalii pentru că știa despre cine este vorba.

Motivul? Mulți ajung la acest atelier după ce mi s-a întâmplat și mie.

”Mergeți și faceți-vă piața, iar în maxim un sfert de oră cheia este gata”, a fost mesajul celui care s-a dovedit a fi meseriaș în adevăratul sens al cuvântului.

La probă, cheia s-a potrivit perfect, iar când i-am căutat pe google am văzut că cele mai multe dintre recenzii sunt pozitive.

Înțeleg că angajații atelierului Chei OK pot debloca aproape ori ce fel de uși: de la cele de apartament, până la cele de mașini, inclusiv autocamioane, iar cheile de mașină pot fi ”clonate” de proprietarii autoturismelor la prețuri decente.

Am intrat pe site-ul lor și așa am aflat că aceasta este o afacere de familie înființată de Nicu Dumitrescu în anul 1980, un ceasornicar celebru al acelor timpuri, care a cumpărat un aparat de copiat chei din Germania.

După moartea sa, afacerea a fost preluată de ginerele său, Virgil Hriban.

Acesta, la rândul său, i-a predat ștafeta fiului său, Eugen, care a menținut acest atelier de lăcătușărie pe primul loc pe această nișă.

Recomandare făcută de Mihai Popescu.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare