Îl recomand pe Grig Dumitru, șoferul care te scapă de belele și îți tractează mașina inclusiv duminica

Pentru că mi-am pierdut cheile de la mașină și pentru că trebuia tractată pentru a rezolva problema, a trebuit să caut un serviciu de tractări auto. În Ploiești, duminica, e destul de dificil ca cineva să-ți răspundă la telefon. Am găsit, în cele din urmă, un șofer, pe Grig Dumitru, care mi-a tractat mașina.

În weekend mi-am pierdut cheia de la mașină. Am stat, am căutat-o, dar nici urmă de cheie. Norocul meu a fost că aveam o cheie de rezervă care m-a ajutat să deschid ușile mașinii, însă nu puteam porni motorul cu ea pentru că acea cheie era fără cip. E o chestie tehnică pe care eu abia acum am învățat-o.

Am început să dau telefoane și să mă interesez ce e de făcut. Mi s-a spus că, dacă nu am cum să mă prezint cu mașina la reprezentanță sau la un centru de copieri chei de mașini, nu am nicio șansă.

De fapt, singura șansă era tractarea mașinii. Evident, am apelat la această soluție. Fiind duminică, zi de sărbătoare, am tot sunat la mai multe numere de telefon care îmi erau recomandate pe Google. Mai toți m-au refuzat sau amânat pentru ziua de luni, deși pe mine mă interesa un serviciu de tractări auto în Ploiești. Speram să fie mai ușor să găsesc un șofer care să tracteze autoturismul.

În cele din urmă am găsit un șofer care să se deplaseze până la adresa pe care i-am comunicat-o, însă în 5 minute de la „comandă” aceasta s-a anulat pe motiv că ar fi deranjul prea mare.

Din ce am căutat pe internet, în Ploiești serviciile de tractări auto au prețuri cuprinse între 70 de lei și 130 de lei. De fapt, acestea sunt prețurile de pornire. În funcție de dificultatea cu care se execută ancorarea mașinii, dar și de distanța parcursă cu mașina tractată, costuri sunt total diferite.

După aproximativ o oră de căutări am găsi un domn care a spus da din prima, fără să stea prea mult la discuții, care s-a oferit să ajungă la adresa comunicată în doar 30 de minute. A fost foarte punctual și a explicat foarte clar ce anume urmează să se întâmple.

Pentru că era prima dată când chemam serviciu de tractare mi-am tot făcut probleme legate de mașină. Îmi era teamă că o bușeste sau că o zgârie. Șoferul respectiv, care din câte am înțeles este propriul său șef, s-a arătat ca fiind un profesionist în domeniu. Faptul că volanul mașinii nu era blocat m-a ajutat enorm, altfel, din ce am înțeles, era mai greu de urcat mașina pe platformă.

Transportul s-a făcut în siguranță, iar șoferul s-a arătat dispus să mă ajute și la întoarcere, în caz că mașina nu ar fi putut fi reparată.

După 2 ore de stat la centrul de copieri chei mi s-a comunicat că mașina nu dă semne de viață, iar cheia nu poate fi copiată. Așadar, am decis să tractez mașina la reprezentanță. Pentru asta am avut nevoie de serviciul de tractare auto. De această dată, domnul Grig Dumitru a venit în doar 15 minute și mi-ar cerut chiar mai puțin bani decât prima dată, chiar dacă a străbătut tot orașul tractând mașina.

Îl recomand cu încredere pentru că este o persoană serioasă, răbdătoare și care are grijă ca mașina să fie tractată în condiții de siguranță.

Și, chiar dacă șoferul de la tractări a fost de nota 10, mi-ar plăcea să nu ne mai vedem niciodată. Sau să ne vedem, dar doar în trafic ca să ne salutăm.

Dacă aveți nevoie de tractări auto în Ploiești, apelați cu încredere numărul de telefon 0721.361.646.

P.S. Între timp am găsit cheia de la mașină.

Recomandare făcută de John Cristea.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă „Punct Gastronomic Local La mama Lili” pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare