Îl recomand pe Costin Dumitrescu de la Solum, frizerul din Ploiești care reușește de fiecare dată să mă tundă așa cum vreau

Cei care mă cunosc știu că părul meu este ușor de remarcat atunci când crește și că devine cu ușurință subiect de glume și bancuri. Fiind creț, ceea ce nu știu mulți dintre voi este că mi-a fost foarte greu să găsesc un frizer care să mă tundă de fiecare dată așa cum îmi doresc.

Am încercat în ultimii ani să mă tund la diferite saloane din Ploiești, dar și din orașele în care am stat mai mult timp însă, de fiecare dată, după vizita la frizer trebuia să mă „îndrept” singur acasă.

Cunoscându-i pe băieții de la Solum, salonul situat pe strada Cuza Vodă din Ploiești, nr. 18, lângă parcarea supraetajată din centrul orașului, am ajuns pe mâinile lu Costin Dumitrescu (Dumi).

Trebuie să știți că de o parte dintre ei mă leagă o prietenie încă din copilărie și toți cei de aici, Sorin, Ionuț Herea, Andrei (Bobi) sunt dedicați și profesioniști, așa că nu ezitați să le treceți pragul. În ultimii doi ani însă eu l-am preferat pe Costin (Dumi).

Motivul? Așa cum vă spuneam și la începutul articolului, reușește de fiecare dată să mă facă să arăt așa cum îmi doresc și totodată ca cel din pozele din buletin, pașaport sau permisul de conducere. Greu de crezut sau nu, nu doar o singură dată mi s-au cerut explicații suplimentare legate de identitatea mea din cauza felului în care eram tuns.

Cel mai simplu mod de a te programa la Costin Dumitrescu (Dumi) este prin aplicația MERO unde tot ce trebuie să faci este să tastezi în câmpul de căutare numele lui și ulterior alegi serviciul de care ai nevoie (tuns, barbă etc). Un alt indicator al profesionalismului lui sunt recenziile primite pe această aplicație unde are un scor de 5/5 din aproape 1700 de review-uri.

Dacă vrei să vorbești cu unul dintre cei patru frizeri de la Solum, înainte să te programezi, îi găsești pe strada Vlad Țepeș la numărul 18, lângă parcarea supraetajată de pe strada Cuza Vodă.

Recomandare făcută de Ștefan Vlăsceanu

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă serviciile lui Costin Dumitrescu de la Solum pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare