Cofetăria Delice. Fiindcă aici, de mai bine de 20 de ani, mănânc cele mai bune prăjituri și am parte de cea mai faină primire

N-aș crede că au nevoie de vreo recomandare, însă, de fiecare dată când am poftă de cea dulce, gândul mă duce și pașii mă poartă într-un singur loc. De ani de zile, cofetăria Delice, deschisă și în Ploiești, dar și în Câmpina, nu m-a dezamăgit nici măcar o dată. O mână de oameni veseli și prietenoși, care au o pasiune comună: dulciurile făcute cu dragoste. Am devenit „de-a casei” fiindcă mereu știu că aici găsesc ce vreau. De la amandina însiropată pe care fetița mea o adoooră, până la cozonacii pe care îi comand de sărbători, torturile absolut fabuloase sau înghețata la cupă care te face să te topești, pur și simplu.

Delice e, pentru mine, deliciu. Intru cu drag în această cofetărie unde, dincolo de zeci de prăjituri îmbietoare care parcă „strigă”: „ia-mă pe mine, nu o să îți pară rău”, e un loc în care mă simt, ca și client, mereu binevenită.

Nu știu cum or fi alese fetele astea care stau dincolo de tejghea și îți pun cel mai bun dulce pe farfurie, dar știu că îți dau un vibe bun. Mereu zâmbitoare, niciodată obosite și dornice să facă pe plac. Au o răbdare fenomenală când ești indecis. Și nici nu ai cum să nu fi. Mai ales când intri cu un copil care intră cu o poftă în minte și, în fața vitrinei, se răsucește de nu știu câte ori.

Delice, de când fiica mea era mică, înseamnă cele mai bune amandine, savarine, ori eclere cu ciocolată, nes, fistic și zmeură. Ador, deopotrivă, și mouse-urile care ți se topesc în gură. Cu torturile comandate de la cofetăria aceasta, mi-am sărbătorit copila încă de la un an. Și, zic sincer, a vrut, pe măsura trecerii anilor, torturi din ce în ce mai complicate. De la „Barbie blondă”  sau „Sophia I”, până la tortul care îi „conținea” pe toți colegii ei, cu numele trecut pe o delicioasă bucățică de ciocolată albă. Niciodată fetele astea nu m-au dezamăgit. Și nici nu mi-au dat emoții că ar putea fi altfel decât perfect.

Sunt de 27 de ani pe piață. Au devenit un brand și asta fiindcă niciodată nu au făcut rabat de la calitate. Și mereu au știut cum să își trateze și fidelizeze clienții. Fiindcă, spun eu, ca mare amatoare de dulciuri Delice, în spațiile lor te simți ca acasă. Poți intra încruntat sau îngândurat, dar fruntea se descrețește instant cât încerci cel mai bun cremșnit, prăjitura Pavlova, sau oricare, dar oricare dintre minunățiile colorate, cu fructe.

Delice e o afacere, e clar. Ai putea zice că nu se mai „coboară” la pretențiile fiecărui client. Că deja acolo e o gândire macro. Și o fi, nu zic nu. Însă, în cofetăria asta, ori că intri să faci comanda pentru vreo nuntă, botez sau eveniment cu peste 100 de oameni, ori că ai comandat prăjitura ora 12, prăjitura copilăriei multora, ești tratat cu aceeași seninătate, bun simț, atenție și respect. Ceea ce, într-o lume mereu în grabă, mereu pusă pe profit, indiferent cum, asta e o dovadă de bun management. Iar pentru acest lucru și, evident, pentru bijuteriile  cu gust de ciocolată, migdale, fistic, fructe, la care e evident, sunt folosite  doar ingrediente de cea mai bună calitate, pentru mine, când va fi vorba de ceva dulce, gândul mă va duce și pașii mă vor purta într-un singur loc: la Delice.

Recomandare făcută de Luiza Toboc.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă cofetăria Delice pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare