Recomand pe: Valentin Mihăilă – ploieșteanul care poate dresa orice câine

Atunci când ceea ce faci este din pasiune pură, rezultatele vin cu certitudine. Pentru cineva care dresează câini este însă nevoie de mai mult decât pasiune. Povestea lui Vali Mihăilă este un exemplu pentru toți cei care încă nu au curajul să-și urmeze visul.

”Vali este un tip mișto!” – așa spun cei mai mulți dintre cunoscuții săi, printre care mă număr. Un tip calm, cu mult bun simț, care la doar 25 de ani a reușit să facă ce alții ezită să încerce la vârste mult mai înaintate.

Are trei mari pasiuni: familia, sportul și dresajul canin. Toate au în comun nevoia de dăruire. Cumva, Vali reușește să le acorde celor trei mari iubiri timpul necesar.

Are numeroase atestate în fitness, body building și arte marțiale, obținute după ani de studiu și practică. A participat la lansarea celui mai de succes proiect din domeniul fitnessului și forței din Ploiești – Titan Academy. În primii ani de existență a clubului a fost antrenor în cadrul clubului.

Valentin Mihăilă: ”Vin în continuare la sală, dar timpul nu-mi permite să mai antrenez. Venirea pe lume a fetiței noastre a schimbat radical ordinea priorităților. Se ocupă Irina (partenera de viață) de sală, amândoi de copil, iar eu și de cea de a treia pasiune: dresajul canin.

Am muncit mult și pentru acest vis. Mult de învățat, timp alocat apoi specializării alături de școli de dresaj profesionist. Nu puteam să renunț, mai ales că rezulatele muncii mele sunt vizibile.

Avem doi câini în familie. Le spun câini pentru că asta sunt, dar să știți ca au același statut ca noi, oamenii din familie. Sunt iubiți, respectați și îngrijiți ca oricare alt membru.”

Dacă nu l-aș fi cunoscut pe Vali, dacă nu i-aș fi cunoscut la fel de bine familia, poate că îmi era mai greu să cred. Și dacă nu îl cunoști, nu ai cum să nu observi cum i se luminează față vorbind cu atât de multă pasiune despre câini și oameni.”

În ceea ce ne privește, dacă în seria recomandărilor asumate pe siteul ”Recomand pe…” l-am inclus și pe Vali Mihăilă, atunci chiar merită.

Știm că printre cei care ne citesc sunt mulți iubitori de animale și mai știm că bună parte dintre ei ar vrea să găsească un dresor bun, cu pregătire de specialitate și cu rezultate pe măsură. Pe Vali Mihăilă îl găsiți la 0734705819.

Recomandare făcută de Claudiu Vasilescu

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare