Recomand Alemari Cars pentru reparații mașini

„Bună ziua! Vă rog mult dacă mă puteți ajuta să îmi exprim mulțumirea față de un service auto din Ploiești de pe strada Splaiului nr 2, Alemari Cars.

Personalul fiind cu mult bun simț și respectuoși cu clienții lor, și profesionalism

Am avut mașina la reparat, fiind o problema la pompa de injecție care trecuse prin mâna mai multor mecanici, fără rezultat. Odată ajunsă la ei, prin recomandarea altui client, au reușit sa îmi găsească și să îmi repare problema!

Sunt foarte mulțumită de serviciile lor ! Firma se numește Alemari Cars.

Problema mașinii a fost defectarea pompei de injectie! Mașina merge perfect. Din ziua preluării de la service nu am mai avut problema cu ea! Am văzut că au și încărcare freon. Nr de telefon de la Alemari Cars este 0727948179.”

Recomandare făcută de cititoarea Observatorului Prahovean, Mihaela.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare