Recomand Cafeteria Piccadilly din centrul Ploieștiului pentru atmosfera boemă și cafeaua de calitate

Ploieștiul duce lipsă de… nici nu știu de ce nu duce lipsă, la drept vorbind. Ploieștiul duce lipsă de parcuri frumoase, de locuri de divertisment, de centru amenajat, de… de foarte multe. Tocmai din această cauză m-am bucurat atunci când am descoperit atmosfera boemă de la Cafeteria Piccadilly din centrul Ploieștiului.

Am ajuns întâmplător atunci când,  trebuia să port o discuție cu cineva într-un loc acoperit. Sugestia a venit din partea persoanei care mă însoțea: „Hai la cafenea!”, și acolo am mers. Sincer, dacă ar fi fost să trec în viteză pe stradă, sigur nu aș fi intrat. Mi s-a părut a fi ceva în genul „coffee to go”, nici nu aș fi observat că se poate sta înăuntru.

Cafeteria Piccadilly este pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, aproape de intersecția cu strada Basarabilor. Scrie mare, la stradă, pentru cine are ochi să vadă. Cafeaua e mișto, dar ceea ce face cu adevărat diferența este interiorul, atmosfera…

Din păcate, în interior este un singur colț amenajat, deci… e puțin mai complicat dacă nimerești atunci când este și altcineva acolo. Dar, și dacă nimerești când este liber… merită maxim. Respectivul colț este aranjat cu atât de mult bun gust și atât de boem, încât, odată ce ai prins loc acolo, nu îți mai vine să te ridici să pleci.

Cafeaua este excelentă dar au și alte produse dacă nu ești băutor de cafea, cum ar fi limonadă sau ceai. Un sendviș sau un croissant se găsesc de asemenea, așa că și foamnea poate fi potolită.

Oricum, o oră în colțul de la Piccadilly, cu o cafea și un croissant în față, eventual cu o apă… este un mod minutat de a-ți începe ziua sau de a te bucura de o pauză în mijlocul ei.

Cărțile din raftul „de la colț” pot fi studiate și nu este deloc dificil să ajungi să pierzi noțiunea timpului.

Pe scurt, pentru toate cele descrise până acum, și pentru multe altele, recomand Cafeteria Piccadilly din centrul Ploieștiului.

Adresa Cafeteriei este Strada Basarabilor, Ploiești 100036 și este deschis zilnic până la orele 19:00.

cafeteria piccadilly
Exteriorul Cafeteriei Piccadilly

Recomandare făcută de Andra Ilie.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Cafeteria Piccadilly pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare