Recomand Cafeneaua Stretto Plug In din Ploiești, locul unde calitatea primează

Pe antreprenorul Florin Bordei l-am cunoscut anul trecut, fiind unul dintre artizanii modernizării terenului de sport din incinta Școlii Sfântul Vasile din Ploiești, corpul de pe Bulevardul Republicii.

Aveam să aflu atunci că este furnizor de servicii educaționale pentru copii. Cu alte cuvinte, îi învață pe cei mici, prin intermediul unor ateliere de inginerie, despre legile fizicii, forța centrifugă, forța centripetă, forța de inerție, energia cinetică. Deh, profesia de inginer și-a spus cuvântul :).

Recent, l-am întâlnit pe Florin într-un alt context, hai să-i spunem unul privat, iar în timpul  întâlnirii a dispărut câteva minute pentru a reveni cu mai multe pahare de smoothie pentru a mai răcori atmosfera relaxată, dar încinsă de caniculă.

Nu sunt eu specialist în alimentație sănătoasă, dar licoarea aia avea un gust senzațional. Am crezut inițial că este un suc de afine, însă am aflat că în paharul respectiv era un mix de suc de mere și pere (bază) și ”acai berry”.

Recunosc, habar nu am avut până atunci ce înseamnă, dar am căutat pe google și am descoperit că sunt fructele palmierului Acai. Acestea conțin minerale esențiale – fier, potasiu, fosfor si calciu, vitamine: B1, B2, B3, C și E, lipide, acizi din gama Omega 6,, fiind considerate printre cele mai nutritive fructe.

Revenind la smoothie, am aflat că acesta nu avea niciun gram de zahăr adăugat și a fost atât de sățios încât puteam înlocui cu brio o masă copioasă.

Și asta nu e tot. În oferta Cafenelei Stretto Plug In, de pe strada Ștefan cel Mare nr. 1, în apropierea fostului Tribunal, vei găsi o gamă diversificată de cafea proaspăt prăjită, dar și de alte sucuri și preparate alimentare naturale și de calitate.

Dacă nu aveți timp să dați o fugă la cafenea, nu-i problemă! Puteți face o comandă prin glovo si tazz.

P.S. Este singura locație din Ploiești cu Mr. Charge. Nu mai căutați pe google, că vă spun eu 🙂 Dacă rămâi pe stradă fără baterie la telefon poți să închirezi de aici un acumulator extern, după modelul trotinetelor electrice. Iei bateria externă, plătești cat încarci direct din card, apoi o aduci înapoi când ai drum. Fain, nu?

Vă las mai jos niște poze de la Cafeneaua Stretto Plug In a lui Florin, care vă așteaptă în fiecare zi cu produse senzaționale.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Textul nu a fost văzut/aprobat de reprezentanții Cafenelei Stretto Plug In înainte de publicare.

Recomandare făcută de Mihai Popescu

 

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare