Recomand Supermarket la Cocoș pentru prețurile mai mici cu până la 50% față de restul pieței

600, 700, 800 de lei? Cât vă costă produsele pe care le cumpărați periodic pentru curățenia casei sau pentru a întreține confortul de care aveți nevoie?

În ciuda titlurilor care ne anunță că „România are cea mai mare creștere economică din UE” și a salariilor care tot „cresc”, după un drum „la cumpărături”, văd de fiecare dată că am cheltuit mai mult decât mă așteptam. Și cred că nu sunt singurul.

La fel ca și voi, prefer să merg în anumite magazine pentru a-mi cumpăra mâncare, haine, produse de igienă sau curățenie. ”Vânez” oferte, ascult recomandările prietenilor și caut produsele vândute cu prețuri în cascadă, tocmai pentru a face economie, știind că mai devreme sau mai târziu le va veni rândul să le folosesc.

De cel puțin cinci ani, tot ce ține de curățenia și întreținerea casei și igienă personală cumpăr de la supermarketul La Cocoș. Știu, nu am descoperit eu apa caldă și poate mulți dintre voi deja se grăbesc spre secțiunea „comentarii” a acestui articol pentru a mă dojeni și pentru a-mi reproșa cum au fost ei primii care au făcut acest lucru.

Dar nu despre asta vreau să vorbim, ci despre recomandarea pe care vreau să o fac în prag de sărbători, știind că toți căutăm în această perioadă să avem masa plină, casa curată și să trecem în anul 2024 cu ceva bani în buzunar.

Imaginile de mai jos poate nu sunt cele mai reprezentative, însă dacă nu ați făcut-o până acum, merită să treceți pragul supermarketului La Cocoș din Ploiești doar pentru a vă convinge că același gel de duș care, de exemplu într-un hypermarket costă 37 de lei, iar la La Cocoș costă 15 lei.

Sau lichidul de parbriz de iarnă care este vândut în această perioadă în toate magazinele cu peste 21 de lei/5 litri, iar La Cocoș costă 14 lei aceeași cantitate. Deodarante? 36 lei vs 14 lei. Servetele umede de ”firmă”? 11 lei vs 9 lei. Iar lista comparațiilor poate continua.

Imaginile doveditoare aici:

Recomandare făcută de Mihai Popescu

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă supermarket La Cocoș pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

 

 

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare