Recomand Centrul de Daune Avantaj de la Gara de Sud din Ploiești. Problemă rezolvată rapid și mașină la schimb gratuit

Știți vorb-aia: „Doamne ferește pân te nimerește!”?, așa a fost și la noi ziua de 11 iulie 2024 când, din cauza unui șofer care a vrut să schimbe banda fără să se asigure, ne-am trezit cu mașina avariată. Este adevărat, viteză mică, daune nu tocmai majore dar… oricum. Aripa stânga față, portieră șofer și anvelopă stânga față clar de înlocuit.

Ce faci însă când ai de a face cu un șofer oarecum recalcitrant și care insistă: „Dau niște bani și se face. Hai, bosule, ne înțelegem, rămâi și cu bani! Portiera se îndreaptă, aripa la fel… iei un cauciuc de la dezmembrări și… gata! Din 2.000 de lei rămâi și cu bani!”. Pe buneeee?

Cum varianta propusă de el nu a fost acceptată, am mers la un service, pe strada Depoului din Ploiești, să facem o constatare. Nici într-un caz reparațiile nu erau așa cum susținea șoferul vinovat, mai ales că abia încălțasem mașina cu anvelope noi, cum să luăm ceva de la dezmembrări?!?!

Și mi-am adus aminte de faptul că o colegă de-a mea, cu două luni în urmă, avusese o problemă similară și o rezolvase mai mult decât ușor cu „domnul George, de la Daune Avantaj”. Îmi aduc aminte că venise la serviciu foarte încântată, că se ocupaseră cei de la firmă de toate actele și, în plus, lăsase tot la ei mașina avariată, pentru care primise o mașină la schimb pe perioada când a ei era în service.

Am sunat-o să-mi dea mai multe detalii (deh, nefiind direct interesată la momentul respectiv, nu fusesem chiar foarte atentă unde și ce e cu firma asta de daune…) și, de asemenea, să-mi dea un număr de telefon de contact.

Acte rezolvate rapid și mașină la schimb fără niciun cost

Imediat ce am sunat, domnul George Nae ne-a chemat cu mașina la centrul lui, de la Gara de Sud din Ploiești, împreună cu șoferul vinovat. Acolo, deși s-au iscat ceva discuții pentru că șoferul, un italian, susținea că nu știe să scrie românește deși locuia în România de opt ani.

L-a convins imediat domnul George că ar fi bine să scrie, pentru că altfel mergem la poliție, așa că italianul și-a adus aminte brusc cum să se exprime în scris, în limba română.

În circa 30 de minute actele erau completate și… de restul s-a ocupat firma. Centrul de Daune Avantaj s-a ocupat de reparația mașinii noastre și, în 7 zile (5 zile lucrătoare), am avut-o înapoi.

În tot acest timp, pentru că nu puteam rămâne fără mașină, domnul George ne-a pus la dispoziție o mașină de schimb, fără niciun cost, mașină pentru care am plătit doar combustibilul pe care l-am folosit.

Așa că, da, dacă v-a lovit cineva mașina în trafic, Centrul de Daune Avantaj, din Ploiești, este locul unde trebuie să mergeți pentru a vă rezolva problemele fără bătaie de cap.

Îl recomand cu încredere pe domnul George Nae și echipa lui. Sunt cu adevărat profesioniști și, să dea Dumnezeu să nu aveți nevoie, dar, dacă aveți, mergeți la sigur acolo pentru că vi se va rezolva problema.

Centrul de Daune poate fi găsit în Ploiești, atât la sediul din incinta Gării de Sud, cât și pe strada Gheorghe Doja, la nr.123. Telefon: 0720 200 111. De asemenea, au și un site, care explică cel mai bine tot ceea ce ai nevoie să știi: https://avantajserv.ro/

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Centrul de Daune Avantaj pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare