Localul Bistro din Ploiești, strada Hașdeu

Nu, nu este un local cu ștaif, nu este un local despre care să fac o recenzie. Dar este localul unde eu mă simt bine, mă simt „de-a casei”.

De câte ori vrem o pizza, o bere rece sau pur și simplu o clătită, alegem Bistro de pe strada Hașdeu.

Este o terasă mică, la prima vedere fără nimic deosebit. Are un meniu subțire, nu prea ai de unde alege, nu au feluri de mâncare care „sună pompos”. Servirea, de cele mai multe ori, lasă de dorit. Se mișcă greu, cum se spune… uită parte de comandă, o aduc însă în momentul în care li se amintește. Dar nouă ne place mâncarea. De la pizza, până la mici, ceafă, salate, hamsii sau clătite, toate sunt foarte bune și proaspete. De-asta și ne-am făcut un obicei să mergem acolo măcar o dată pe săptămână.

Personalul este clar lipsit de experiență, dar foarte bine intenționat și amabil. Nu ne-a deranjat prea mult aspectul lipsei de experiență a fetelor, nu suntem cârcotași. Cerem de câte ori este nevoie, mai închidem ochii la una-alta. Important este că știm că mâncăm bun și, nu în ultimul rând, la un preț mai mult decât decent.

Mai exact, nota de plată de la Bistro este cam la jumătate față de Da Vinci.

Da, prezentarea nu se compară, de la paharele de gin tonic până la friptura cu cartofi, dar… oare contează așa de mult?

Recomand clar Bistro celor nepretențioși, răbdători și care vor să mănânce ceva bun la un preț decent. J

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă acest business.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta și un număr de telefon pe adresa redactie@observatorulph.ro, pe WhatsApp la 0785 075 112, pe facebook.com/ObservatorulPrahovean.

alte Recomandări

Comentarii

  1. A-ti uitat sa mentionati ca patronul este un tip super de treaba cu care se poate negocia meniurile in cazul in care doriti sa organizati un eveniment! Chiar daca nu este o locatie pompoasa se poate manca bine, atmosfera este una prietenoasa si cred ca cele mai tari meciuri de fotbal s-au vazut de pe aceasta terasa! Locatia aproape de bulevard….fie vara fie iarna este deschisa! Imi pare rau ca nu pot exprima in cuvinte atmosfera frumoasa care a fost la fiecare eveniment pe care l-am onorat cu prezenta la aceasta terasa!

  2. Iubesc Bistro Hasdeu! Articolul este prea critic fata de cel meritat. Este chiar nedrept comparat cu alte localuri unde platesti dublu, nu ai o priza, nu ai net, servirea proasta si mancare ramasa dupa evenimente. Respect pentru munca depusa si multumim mult pentru tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandări populare

Localul Bistro din Ploiești, strada Hașdeu

Nu, nu este un local cu ștaif, nu este un local despre care să fac o recenzie. Dar este localul unde eu mă simt...

Spălătoria de Covoare Alciserv Eca Ploiești

N-am în casă prea multe covoare, dar era un adevărat calvar pentru noi, de câteva ori pe an, să găsim un loc, o spălătorie,...

Justin Barber-Shop

De ce recomand pe JUSTIN BARBER-SHOP? Poate că unii se gândesc la ”o banală frizerie”, dar hai să ne uităm la adolescenții zilelor noastre...