Localul Bistro din Ploiești, strada Hașdeu

Nu, nu este un local cu ștaif, nu este un local despre care să fac o recenzie. Dar este localul unde eu mă simt bine, mă simt „de-a casei”.

De câte ori vrem o pizza, o bere rece sau pur și simplu o clătită, alegem Bistro de pe strada Hașdeu.

Este o terasă mică, la prima vedere fără nimic deosebit. Are un meniu subțire, nu prea ai de unde alege, nu au feluri de mâncare care „sună pompos”. Servirea, de cele mai multe ori, lasă de dorit. Se mișcă greu, cum se spune… uită parte de comandă, o aduc însă în momentul în care li se amintește. Dar nouă ne place mâncarea. De la pizza, până la mici, ceafă, salate, hamsii sau clătite, toate sunt foarte bune și proaspete. De-asta și ne-am făcut un obicei să mergem acolo măcar o dată pe săptămână.

Personalul este clar lipsit de experiență, dar foarte bine intenționat și amabil. Nu ne-a deranjat prea mult aspectul lipsei de experiență a fetelor, nu suntem cârcotași. Cerem de câte ori este nevoie, mai închidem ochii la una-alta. Important este că știm că mâncăm bun și, nu în ultimul rând, la un preț mai mult decât decent.

Mai exact, nota de plată de la Bistro este cam la jumătate față de Da Vinci.

Da, prezentarea nu se compară, de la paharele de gin tonic până la friptura cu cartofi, dar… oare contează așa de mult?

Recomand clar Bistro celor nepretențioși, răbdători și care vor să mănânce ceva bun la un preț decent. J

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă acest business.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare