Taxi Pizza Ploiești

De ziua mea (mulțumesc încă odată pentru urări) am respectat tradiția din redacție și am făcut cinste cu un prânz colegilor mei pe care cu greu am reușit să-i scot din ”priză”.

Pentru că posibilitățile unui prânz pe repede-înainte sunt limitate, am renunțat la ”tradiționalul” KFC (nesănătos, dar gustos) pentru o pizza.

Am apelat la colegi pentru o recomandare, iar aceștia au dat verdictul: Taxi Pizza Ploiești.

Zis și făcut, am comandat 3 pizza mari (au o ofertă de 1 plus 1 gratuit), care au fost delicioase: blatul subțire și pufos, ingredientele ok, coaptă cât trebuie, în două cuvinte: felicitări pizzarului!

P.S. Pentru cei care își sărbătoresc ziua de naștere la data comenzii, firma mai oferă și un discount suplimentar de 25%. 

Explicație foto: Atât a mai rămas din cele șase pizza XXL până am apucat să fac o poză!

Recomandare făcută de Marius Nica

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Taxi Pizza Ploiești, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare