Spălătoria de Covoare Alciserv Eca Ploiești

N-am în casă prea multe covoare, dar era un adevărat calvar pentru noi, de câteva ori pe an, să găsim un loc, o spălătorie, care să le facă față așa cum trebuie: fără praf, fără să le strice, să miroasă și frumos și, nu în ultimul rând, să fie curate.

Vă dați seama că, având un copil mic în casă, covoarele noastre arată, aproape de fiecare dată când ne apucăm de curățenie, într-un mare fel: mai o plastilină lipită, mai o cariocă, mai un pahar de Nesquick, mai o cafea căzută de pe masă și tot așa.

De câțiva ani, însă, am descoperit o spălătorie de covoare în Ploiești care face lucrurile ca la carte și fără stres pentru noi: suni la ei sau te sună ei periodic, programezi ridicarea covoarelor, vin acasă la tine, dacă ești din Ploiești, sau, după caz, stabilești un loc în oraș de unde să ți le ia, transportul e gratuit și, în câteva zile, ai covoare gata curățate, igienizate și parfumate, de ți-e și milă să calci pe ele 😊

De 15 ani, spală doar covoare

Partea interesantă la oamenii de aici, în special la Alex Cina, proprietarul afacerii, este că, spre deosebire de alte spălătorii, Alciserv Eca se ocupă doar cu spălarea și curățarea covoarelor și face asta de peste 15 ani. Lucrează doar cu utilaje profesionale, automatizate și chiar și uscătoria de covoare este automatizată.

„Mi-am deschis afacerea în 2006, când mi-am propus să fac ceva pe cont propriu și știam că domeniul curățeniei este unul de viitor. Am pornit cu o spălătorie de covoare și cu servicii de curățenie în spații de firme și locuințe, însă, treptat, mi-am dat seama că spălătoria este cea mai importantă și asta se vede și acum, după 15 ani”, mi-a povestit Alex Cina la o cafea, în timp ce așteptam să îmi împacheteze covoarele spălate și igienizate.

Ca și raport calitate/preț, credeți-mă, încercați și nu veți fi dezamăgiți. Oamenii sunt foarte profi, nu vei păți niciodată să primești alt covor decât cel pe care l-ai predat iar rezultatul este net superior față de cel al unei spălătorii clasice.

Spălătoria se numește Spălătoria de Covoare Alciserv Eca Ploiești și se află pe Strada Rezervoarelor, nr. 2. Poți face o programare la numărul 0733 309 501 sau pe Facebook la https://www.facebook.com/SpalatorieCovoarePloiestiAlciservEca. Dacă îți e greu să o găsești, e foarte simplu să scrii pe Google ”spălătorie de covoare Ploiești”, că îți apare în primul rezultat.

Și, ca să vă faceți o idee, iată și o mică galerie foto cu ce întâmplă la Spălătoria de Covoare Alciserv Eca Ploiești.

Recomandare făcută de Ciprian Pap

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Spălătoria de Covoare Alciserv Eca Ploiești și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare