Anda Mănescu și frumoasele ii de la Breaza “A început ca un hobby care a prins amploare”

Fie că e vorba de 1 Decembrie, o nuntă tradițional românească sau un eveniment cu specific românesc, Anda Mănescu este omul care te poate îmbrăca cu ia potrivită. Anda își are începuturile business-ului cu ii în Breaza, poveste începută în anul 2014.

Am întâlnit-o pe Anda Mănescu în preajma unui eveniment important din viața mea. Mi-a fost recomandată de către o prietenă care o știa de ceva vreme. Am mers pe încredere și am contactat-o. I-am spus că am nevoie de o ie bărbătească.

Anda mi-a răspuns cu mare drag solicitării, ba chiar m-a ajutat în alegerea modelului preferat. Mi-a plăcut cum a vorbit despre munca sa și despre iile pe care le creează, la Breaza, încă din anul 2014.

Lucrează cu o serie de profesioniști care se pricep să realizeze aceste minunății vestimentare, în mod manual. E o poveste cum rar întâlnești. E o experiență minunată să porți o ie făcută de oameni pasionați de munca lor, care își doresc să ducă tradiția mai departe. O ie care îți salvează evenimentul și te scoate în evidență.

La capitolul ii pentru doamne și domnișoare, Anda Mănescu este o comoară de om și inspirație pură. Mă gândesc inclusiv la opțiunea de a îi oferi cadou iubitei mele o superbă ie de Breaza.

Pentru a ajunge la cât mai mulți oameni, iile de la Breaza sunt și pe internet. Au site specializat unde îți poți face cont și poți comanda o ie în funcție de preferințe. Anumite modele, care nu sunt pe stoc, pot fi livrate, dar nu imediat, ci la aproximativ 20 de zile. E clar că totul se lucrează în mod manual, iar acesta este un lucru absolut extraordinar.

Respect pentru Anda Mănescu, o femeie excepțională care aduce pe piața prahoveană și nu numai, artă, tradiție și respect pentru țară. Anda Mănescu este un producător de ii cu care ne mândrim!

Anda Mănescu mi-a salvat evenimentul la care trebuia să arăt impecabil și inedit. Îi mulțumesc Andrei pentru tot efortul depus. Abia aștept să văd ce alte modele de ii vor apărea și promit să merg personal în Breaza, ca să pot schimba și câteva vorbe cu antreprenoarea.

Site: https://www.iibreaza.ro

Facebook: https://www.facebook.com/iibreaza.ro

Recomandare făcută de John Cristea.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Anda Mănescu și frumoasele ii de la Breaza, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare