Restaurantul Jerusalem din Ploiești: Mâncare bună și ospitalitate

După ce am văzut câteva poze de la ei pe Instagram am decis să le facem o vizită. Ne-au primit foarte bine și ne-am simțit ca acasă.

Ambianța este frumoasă, cu muzică turcească, prețurile sunt accesibile, iar un  mare plus este faptul că poți asista la cum îți gătesc felul de mâncare comandat.

Weekendul trecut am comandat acele farfurii delicioase de berbecuț, cu humus, orez și cartofi o porție mică plus desert (Waffle delicioase cu ciocolată neagră și albă), iar toate acestea au costat în jur de 115 lei.

Recunosc, îmi și place mâncarea turcească, mai condimentată, diferită de a noastră.

Vreau să menționez că angajații lucrează curat, cu mănuși, cu mască, conform cerințelor și interacționează cu clienții astfel încât să se asigure că toți sunt mulțumiți.

Este de apreciat și faptul că este vorba de o afacere de familie (el turc, ea româncă).

În final, vreau să vă mai spun că experiența de la acest restaurant a fost una foarte bună și vom mai reveni la ei.

Recomandare făcută de cititorul Observatorul Prahovean, Alex.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă restaurantul Jerusalem din Ploiești, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare