Unde găsești un medic veterinar bun, în Ploiești? Răspunsul meu la o întrebare care apare frecvent pe google 😊

Avem câteva luni bune de când în familia noastră a apărut un nou membru… blănos de data aceasta. Bineînțeles că primul pas a fost să găsim un cabinet veterinar pentru controlul inițial și schema obligatorie de vaccinare și deparazitare.

După ce am dat câteva căutări pe net, mai aproape de noi ni s-a părut un cabinet de pe Rudului. Bine, mai era unul pe Veronica Micle dar acolo, am intrat și, după două vorbe schimbate cu medicul, mi-am dorit să ies instant. Așa că nu aveam cum să duc pisica (pentru că despre o pisică era vorba) acolo.

Revenind la cabinetul veterinar de pe Rudului… În afară de distanța scurtă, ne-a atras faptul că avea recenzii foarte bune pe Google, spre deosebire de altele care, deși aveau site frumos și poze de prezentare ca în filme, dacă citeai recenziile o luai la goană.

Urma să avem o relație complicată cu cabinetul veterinar, trebuia să controlăm o pisică luată de milă, să o deparazităm, să o vaccinăm și, peste ceva timp să o castrăm. Așa că nu ne puteam juca, nu era vorba de 2 pastile ci de ceva mai complicat.

Încă de la prima vizită am rămas impresionați de profesionalism: controlul inițial s-a făcut în amănunt și, deși pisica nu părea a avea nimic, la analiza secreției auriculare, la microscop s-a văzut clar infestarea cu râie auriculară. Nimic grav, un tratament simplu și ieftin dar, nedepistată, cine știe la ce probleme ar fi dus.

A urmat deparazitarea și schema de vaccinare, totul ca la carte, nimic deosebit.

A venit și timpul castrării. Am avut emoții recunosc. Am dus pisoiul dimineață și, după ce am semnat acorduri și am fost informați despre riscuri (mai ceva ca la Județean 😊), am lăsat-o acolo urmând să venim să o luăm după-amiaza, după ce se trezea din anestezie.

Inclusiv castrarea și tratamentul de după au decurs fără probleme, hârtiile s-au dovedit a fi doar o formalitate, din fericire.

În timp ce eram în cabinet și așteptam să ne aducă pisoiul de la recuperare, am aflat că era găzduită acolo o pisică (deși ei nu au pensiune). Au fost însă de acord să o țină pentru că stăpânii erau plecați în vacanță iar pisicuța avea leucemie și necesita tratament zilnic. Deci, mai presus de a fi veterinari, sunt oameni extraordinar de atașați de animale.

În ce ne privește, stăm liniștiți cu pisoiul nostru. Este foarte important să știm că am nimerit pe mâini bune în ceea ce privește sănătatea celui mai nou membru al familiei noastre.

Adresa Cabinetului Veterinar Predescu Bogdan este Strada Rudului 55, Ploiești 100310, iar telefonul 0722.752.895. Apelați cu încredere. Sunt, într-adevăr, profesioniști în tot ceea ce fac.

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare