Recomand Pizzeria Day by Day din Câmpina

„Vaaai, de parcă n-ar exista pizzerii mai bune pe lumea asta!”, am primit la un moment dat un comentariu pe Facebook la o pizzerie pe care o recomanda unul dintre colegi.

Nu înțeleg de ce, dacă recomanzi ceva, trebuie să fie cel mai cel în domeniul lui. Adică nu pot să recomand un restaurant pentru că este doar bun? Nu pot să-l recomand pentru că, spre deosebire de altele, are produse proaspete? Trebuie neapărat să fie de excepție?

De exemplu, fiind prin Câmpina cu treabă, am avut nevoie la ora prânzului să mâncăm undeva. Am căutat pe net și apoi ne-am apucat de dat telefoane. (Întâmplător mai știm câteva persoane prin Câmpina).

Întrebarea a fost una singură: „Unde putem mânca și noi bun și ieftin la voi în oraș?”

Din ambele părți unde am întrebat ni s-a recomandat clar: „La Day by Day”! Așa că acolo ne-am îndreptat.

Atunci când ești pe drumuri, când ai treabă, atunci când nu ești în vacanță și nici nu faci turism culinar, ai nevoie de un loc unde să știi că te duci, mănânci ceva bun, proaspăt și nici nu te rupe la buzunar.

Un astfel de loc este Pizzeria Day by Day din Câmpina. Pentru noi a fost exact ce am avut nevoie, când am avut nevoie.

Adresa pizzeriei este: Bulevardul Carol I 19, Câmpina 105600, tel. 0244333040.

De asemenea, pentru câmpineni, livrează și la domiciliu prin Tazz. Îi găsiți și pe Facebook: https://www.facebook.com/daybydaypizza/.

Recomandare făcută de Andra Ilie.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare