Pentru un concediu așa cum vrei tu, recomand Hera, “căsuța mobilă” a lui Leo și a Lucianei

Despre Leo Chelboiu am mai scris, într-o recomandare mai veche. Ne știm deja de vreo 3 ani, este antrenorul meu și al mai multor colegi, de la sala Titan Academy. Avem împreună vreo 3 ani munciți la greu, de ambele părți, dar mai ales de partea noastră, a celor care ne antrenăm cu el. Ei bine, azi nu despre Leo – antrenorul este vorba, ci despre micuța lui afacere.

Mersul la sală nu înseamnă doar antrenament, ci și o ocazie de a ne aduna mai mulți “oropsiți” la un loc și de a mai schimba câteva vorbe, destul de puține ce-I drept, pentru că e greu să dai jos kilogramele de pe tine. Credeți-mă. 😊

Dintr-una într-alta am aflat că Leo a reușit să își cumpere o autorulotă pe care și-o dorea de mult timp. Ne-a și arătat poze și ne-a spus cum s-a decis să o cumpere. Așa mi-am dat seama că e destul de chițibușar, de perfecționist, și în afara sălii, nu doar la antrenamente.

“După ce ne-am decis să cumpărăm o autorulotă, am căutat o ofertă în Italia. Am ales așa pentru că italienii au un cult despre acest stil de viață și își îngrijesc foarte bine autorulotele, dar și pentru clima lor, care favorizează o păstrare cât mai bună în timp”, ne-a spus Leo.

Căsuța mobilă are și un nume, Hera, după cum o chema pe  zeița protectoare a căsniciei, a căminului și a femeilor măritate în mitologia greacă.

Cum se întâmplă în astfel de situații, a văzut mai multe modele înainte de a o alege pe aceasta.

“A fost destul de dificil, pentru că se găsește greu o autorulotă care să fie păstrată în condiții bune timp îndelungat.

Când am văzut-o pe Hera, am simțit că are un vibe bun, că merită să o cumpărăm și să investim în ea. Ceea ce am și făcut, iar acum este o adevărată casă mobilă pe care te poți baza pe orice drum”.

Inițial, mica investiție pe care a făcut-o împreună cu soția lui, Luciana, nu a fost gândită ca o afacere. După ce au fost de mai multe ori în concediu, și-au dat seama cât de frumoase și relaxante sunt ieșirile de acest gen:

“Ne-am hotărât că e un mod de viață care ni se potrivește și am văzut că sunt mulți oameni îndrăgostiți de acest stil de călătorie.

Îți oferă posibilitatea de a putea vizita mai multe locații într-un timp scurt sau cea de a campa cât mai aproape de natură.

A fost ceea ce ne-a atras din primul moment și vrem să împărtășim această stare de bine cu cât mai mulți oameni”.

Decizia de a investi în această autorulotă a avut la bază o idee simplă și fundamentală: “Am vrut să nu mai amânăm ca să le putem oferi și altora ceea ce ne face pe noi fericiți”.

Pentru cei interesați să o cunoască pe Hera și să meargă la plimbare cu ea, vă las numărul de telefon al lui Leo: 0737.014.402 și câteva imagini.

Recomandare făcută de Georgiana Kelemen.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare