Leo Chelboiu – antrenor personal

 

Pentru prima mea recomandare n-am stat prea mult pe gânduri. Pentru că nu frecventez saloane sau coaforuri, nu prea apelez la meșteri decât în situații complicate și, de obicei, mă descurc singură cu multe treburi, fie ele și din alea “de bărbați”, sunt puțini oamenii cu care colaborez pentru diverse servicii. Și Leo este unul dintre acei puțini…

Cine e Leo? Este antrenorul meu personal, pe care am avut norocul să îl cunosc în urmă cu câțiva ani. Cred că vreo 2-3, nu mai știu sigur.

Leo nu își “mănâncă nervii” doar cu mine, pentru că la el se antrenează toată trupa noastră de sportivi ai redacției, adică patru oameni, toți trecuți de 35 de ani.

Cred că un antrenor personal, pe lângă cunoștințele legate de exerciții și grupe de mușchi, ceva anatomie și un pic de nutriționism, trebuie să știe cum să lege niște legături cu cei pe care îi antrenează, trebuie să știe să îi motiveze și musai, îi trebuie o răbdare de fier.

Deși la prima vedere Leo pare un tip poate prea serios, reușești să îi scoți niște zâmbete largi când îi explici despre “zgârciul de la subraț”, “umflătura de la picioare” și alte noțiuni inventate de neștiutori în ale fitness-ului, ca mine.

Antrenamentele încep mereu cu “hai să ne activăm puțin, facem câteva exerciții ușoare” (adică scoate și untul din tine), continuă cu câteva serii pentru “piciorușe” și “mânuțe” (diminutive folosite în cazul unor persoane de peste 1,72 m și cel puțin 68 de kile) și, când simțim că nu mai putem, “mai facem încă două chestii simpleee, pentru abdomen” (atât de simple că, nouă, fetelor, ne taie și cheful de bârfă).

Știu că fără Leo nu ne-am mai ține de sală niciunul dintre noi. Ne motivează, ne înțelege, ne face să ne întrecem limitele mereu, să ne “upgradăm”.

Combinația cheie la Leo este, pe lângă profesionalismul lui, felul în care reușește să fie atât de dur încât să nu te lase să trișezi cu niciun exercițiu, dar cu zâmbetul pe buze și cu multă răbdare.  

Mulțumim, Leo, pentru tot ce faci pentru noi!

Cine vrea să încerce o “activare ușoară” cu Leo, îl găsește la Titan Academy, în Galeriile din centrul Ploieștiului, la subsol.

Recomandare făcută de Georgiana Kelemen.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă acest antrenor personal și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare