Sorin şi Amalia Suruceanu pentru stilourile unicat, realizate manual

Fiecare viaţă este o poveste! Tu ţi-ai scris-o pe a ta? Cu stilourile realizate manual de către Sorin Suruceanu şi pictate de soţia sa, Amalia Suruceanu, îţi va fi drag să aşterni cele mai frumoase rânduri.

Sorin are 54 de ani, este din Câmpina, de profesie inginer, însă este pasionat de sculptura în lemn. Dar cât de priceput este a descoperit relativ recent, în urma unui pariu făcut cu fiul său, Tudor. Cel din urmă îşi dorea un anumit tip de chitară, iar tatăl l-a asigurat că o poate realiza integral. Şi a reuşit! Însă dincolo de o miză câştigată, Sorin a descoperit plăcerea „muncii de chinez“. A studiat tipurile de lemn, de accesorii şi alte substanţe care fac echipă bună în tâmplărie şi s-a pus pe treabă. Şrie că detaliile fac diferenţa, aşa că totul arată impecabil. Şi astfel a creat nişte cutii de bijuterii excepţionale, lămpi, obiecte de decor inedite etc. Multe dintre ele sunt pictate de Amalia Suruceanu.

Despre povestea Amaliei, citiţi AICI! 

Surpriza care a trezit acel „wow“ în rândul prietenilor virtuali, şi nu numai, ai lui Sorin şi Amaliei au fost nişte fotografii cu pixuri şi stilouri unicat, pictate sau nu, despre care am aflat că sunt realizate integral de cei doi. O pereche care este expresia cea mai frumoasă a iubirii, talentului, pasiunii şi îndrăznelii. Doi oameni care-şi completează în fiecare zi cartea vieţii lor, dar care dau ocazia şi altora de a aşterne ceea ce vor, ceea ce simt, ce-şi doresc, ce-i împlineşte.

Stilourile şi pixurile realizate de cei doi se fac numai pe comandă, pot fi cadoul ideal atât pentru sufletul tău, cât şi pentru persoane care te pun în „impas“ atunci când vrei să le surprinzi. Pentru pretenţioşi, pot fi realizate cu peniţă de aur sau cu sisteme aparte, dar, indiferent, de preferinţe, pentru a ajunge la timp în posesia doritorului, comanda trebuie făcută cam cu o lună înainte.

Preţurile pentru pixuri pleacă de la 150 lei, iar pentru stilouri de la 300 lei.

Detaliile vi le dă Sorin! E suficient să apăsaţi butonul „ׅSTART“…

Pe cei doi îi puteţi aborda pe paginile lor de facebook, unde veţi vedea toate minunăţiile realizate de ei, sau direct, telefonic: Sorin Suruceanu (https://www.facebook.com/sorin.suruceanu), Telefon: 0724680750 sau Amalia Suruceanu (https://www.facebook.com/amas.art68), Telefon: 0726223377.

Recomandare făcută de Mihai Popescu

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Sorin şi Amalia Suruceanu pentru stilourile unicat și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta și un număr de telefon pe adresa redactie@observatorulph.ro, pe WhatsApp la 0785 075 112, pe facebook.com/ObservatorulPrahovean.

alte Recomandări

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandări populare

Cristi Minculescu, ghid montan, ale cărui drumuri duc doar #SpreVârf

Dacă e rost de recomandări fără „perdea“, atunci nu voi ezita să vorbesc de bine de Cristi Minculescu. Nu, nu celebrul rocker,...

Dutu Florin și Fitness CHEF

De la un pumn de pastile la un still de viata sănătos. În timpul unei luni de zile, viața mea, s-a schimbat radical, eu înainte...

Cofetăriile Ana State, “Mai mult decât un dulce”!

Mă numesc Mihai Rădulescu și tot ce am să vă povestesc este privit de mine ca un antreprenor de 45 de ani, care activează...