Teodal Plant din Ploiești, locul în care găsești mereu produse naturiste la prețuri mici, nu doar la promoții

”Stresat” de mama soacră să-i cumpăr produse naturiste pentru a trece cu bine de această perioadă dificilă, am ajuns în zona Halelor Centrale din Ploiești, la magazinul Teodal Plant.

Am fost întâmpinat de un domn amabil, ulterior intrând în vorbă cu dânsul am aflat că este chiar patronul, care mi-a recomandat mai multe produse 100% naturiste, care să ajute la întărirea sistemului imunitar.

Având experiența altor achiziții de acest fel, l-am întrebat ce produse sunt la promoții, având în vedere că soacra mea are o pensie destul de mică, dar este orgolioasă și nu acceptă ajutorul financiar al celor din jur.

Așa am aflat că toate produsele au mereu prețuri mici, politica magazinului fiind aceea de a nu atrage clienții doar prin discounturi periodice. În plus, am aflat că în magazinele Teodal Plant din Ploiești există și produse specifice adjuvante pentru numeroase afecțiuni.

Surprins plăcut de această abordare, i-am mulțumit domnului respectiv și i-am promis că voi reveni cât de curând pentru că am ”ochit” câteva produse interesante și pentru ceilalți membri ai familiei.

Concluzia? Recomand Teodal Plant pentru că are mereu produse naturiste la prețuri mici, nu doar la promoții.

Recomandare făcută de Mihai Popescu

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare, și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă să cumperi de la acest magazin și, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare