Restaurant online Terraverde, pentru că este „altfel” decât orice alt restaurant încercat până acum în Ploiești

Este greu în ziua de astăzi să mănânci cât de cât sănătos. Ce faci când, ești la serviciu, nu ai apucat să gătești și ai acasă copiii care trebuie să mănânce de prânz?

Deschizi repede site-ul de la Terraverde și te rogi să nu te fi trezit prea târziu și să mai găsești totuși ceva de mâncare. De ce? Pentru că mâncarea de la Terra Verde se epuizează rapid. Știu că, într-o zi, m-am trezit să comand ceva de mâncare pe la ora 15:00. Bineînțeles că nu mai aveau nimic…

De ce, în era Tazz și Glovo, eu recomand un restaurant cu site propriu și cu livrare la domiciliu? Pentru produsele pe care le are, și pe care nu le-am găsit în alte părți. Sau, dacă le-am găsit, aveau niște prețuri mult mai mari. Și pentru calitatea incontestabilă pe care, din păcate, nu prea o mai găsești în ziua de astăzi. Și, nu în ultimul rând, deocamdată au prețuri decente. Sper să le și păstreze 😉.

Am înțeles că au și restaurant fizic, nu numai online, dar nu m-a interesat. Eu de cel online am nevoie destul de des și, cred, că în materie de restaurante, acesta este viitorul: cateringul va salva generațiile viitoare care habar nu vor avea să gătească… 😊.

Și ce m-a atras totuși la Terraverde? Ceva din descrierea lor care mi s-a părut altfel decât la alte restaurante:

„Noi nu stim sa facem bucatarie rapida, deci nu trebuie sa ne comparam cu un FAST-FOOD. Dimpotriva, conceptul pe care ne bazam este cel de SLOW FOODgatim zilnic, cu grija si imaginatie, numai din ingrediente proaspete si alese atent, iar mirodenia-minune pe care nu uitam niciodata sa o adaugam este pasiunea pentru bucatarie.” (le-ar mai trebui niște diacritice pe site, dar e ok și așa 😊)

Am fost reticentă la început. Dar, după primele două comenzi, m-am convins: Atunci când nu poți sau nu ai timp să gătești, și ai nevoie de o alternativă sănătoasă, poți comanda la Terraverde. Trebuie doar să ai grijă să comanzi în prima parte a zilei ca să ai de unde alege.

Eu, de la ei, am luat atât ciorbe sau supe, cât și fel principal. Nu „friptură cu cartofi”, ci mâncare gătită: ostropel de pui cu mămăliguță, macaroane cu carne, musaca, lasagna… cam ce a avut poftă fiecare în funcție de meniul din ziua respectivă.

Ce îmi place este faptul că mâncarea variază, adică au altceva în meniu în fiecare zi. Nu îmi place că trebuie să mă mișc devreme dacă vreau să apuc mâncare 😊😊😊

Mai îmi place că site-ul este actualizat, dau comandă direct la ei și, de asemenea, faptul că se poate plăti cu cardul online, cu cardul la livrare sau ramburs la livrare. Comanda minimă este de 30 de lei.

Mi-ar plăcea dacă s-ar putea face un abonament cu livrare la domiciliu. M-ar salva de multe probleme atunci când nu sunt acasă în cursul săptămânii.

Până atunci, funcționăm însă și așa. Dau comandă când îmi aduc aminte, plătesc cu cardul online, dacă am uitat să las cash acasă, plătesc cu cardul la livrare, dacă sunt eu acasă sau le las cash copiilor când plec, și plătesc ei la livrare.

Deocamdată Terraverde este ceea ce îmi trebuie. Sper să rămână așa… 😊

Cine dorește ceva bun, poate comanda la ei, direct pe site-ul lor: https://www.terraverde.com.ro/acasa

Recomandare făcută de Corina Matei.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare