Cristian Mihai, antrenorul de fitness care m-a ajutat să scap de nouă kilograme în doar două luni

Recomand pe Cristian Mihai!

De ce? Pentru că în două luni de antrenament cu el și cu plan alimentar construit tot de acest om, am reușit să scap de 9 kg! Da! 9 kg pe care efectiv le căram după mine, acuzam dureri de spate, de cap și tot ce mai putea să îl doară pe un om cu o greutate de 125 de kg și 1,87 m înălțime … și lățime cât vreți voi! :)).

Îl recomand pentru că e un om care nu pune preț pe bani! Îl văd că face din pasiune tot ceea ce face și modul serios în care își face treaba!

Și știți ce e culmea? E tânăr! Are 26 de ani!

Tinerii din ziua de azi… nu e chiar așa. La vârsta lui e un profesionist, a reușit să îmi dea încredere că pot scăpa de greutate și de mâncat aiurea și fără operație. Doar prin mișcare.

Îl recomand și vă recomand să îl încercați! E bun! :))

Câteva detalii:

-triplu campion național la juniori și seniori categoria culturism 65-70 kg

-medaliat cu aur la diferite competiții precum Cupa României, Cupa Federației, Trofeul Steel Man

-medaliat cu bronz la Cupa Mondială

Îl puteți găsi la Sala Spartan Gym din bariera București sau direct pe Facebook (https://www.facebook.com/kristinel.mihai) sau Instagram (https://www.instagram.com/crmgym/)

Recomandare făcută de Alex Cina.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă Cristian Mihai, antrenorul, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta și un număr de telefon pe adresa redactie@observatorulph.ro, pe WhatsApp la 0785 075 112, pe facebook.com/ObservatorulPrahovean.

alte Recomandări

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandări populare

Spălătoria de Covoare Alciserv Eca Ploiești

N-am în casă prea multe covoare, dar era un adevărat calvar pentru noi, de câteva ori pe an, să găsim un loc, o spălătorie,...

Magazinul Orient din Ploiești, locul în care poți găsi cadoul perfect

Magazinul Orient Ploiești aniversează 1 an de la deschidere ! Este o după-amiază tipică de vineri, cand toată lumea fie dă zor către casă, fie...

Cafeaua proaspăt prăjită de la Radu Popescu

După aproape trei ani de la prima degustare, când am scris și acest text (AICI) recunosc că am ajuns să fiu dependent de cafeaua...