Geea Vet, cabinetul veterinar din Ploiești, unde animăluțele sunt îngrijite cu dragoste

Cei care au copii, cu siguranță au și un animăluț pe acasă. Vrei, nu vrei, copilul îți aduce, cu sau fără voia ta, un blănos pe care n-ai cum să-l mai refuzi, odată instalat pe lângă sau chiar în casă.

Așa s-a întâmplat și la mine! Nu că nu-mi plac animalele sau că nu visez să am o casă mare și cu multe animale, de care să am timp și posibilități materiale să le pot îngriji cum trebuie.

Așa că, într-o zi cu soare, m-am trezit cu un ghemotoc de blana negru, mic cât o palmă, pe care l-am numit Gumiță.

El e Gumiță

Și cum nu sunt genul care să ignore importanța medicului în viața noastră sau a animalelor, am început să caut un cabinet veterinar care să aibă recenzii bune și, dacă se poate, să fie și cât mai aproape de casă.

Așa am găsit Geea Vet Solution, cabinetul veterinar de pe strada Bănești, din Ploiești, vizavi de Mega Image.

Prima impresie a fost una foarte, foarte plăcută. Și Mihai și Diana mi-au părut niște oameni buni și atenți, grijulii și tare amabili.

Și până la momentul ăsta impresia a rămas fix aceeași.

De fiecare dată când am fost la cabinet am remarcat cu câtă dragoste tratează animalele venite la control.

Plus că, la fiecare boacănă pe care motanul meu a făcut-o și care i-a lăsat răni, ei mereu au venit cu soluția potrivită și diagnosticul a fost cel pe care l-au preconizat.

În ceea ce privește banii, nu știu să spun concret prețurile pentru fiecare tratament în parte, mai ales că mereu am cuplat un vaccin cu o deparazitare sau altele.

Ce știu însă e că, dacă e să compar cu ce aud prin jur la cunoștințele care au prieteni blănoși, eu mereu am fost printre ăia care plătesc cel mai puțin la veterinar.

Recomand cu mare drag și încredere cabinetul Geea Vet, unde Gumiță al meu mereu a fost tratat cu mare grijă și unde nu mă duc cu teamă că las jumate din salariu pentru un vaccin și un control.

Le mulțumesc și le adresez felicitări, astfel, Dianei și lui Mihai pentru tot ceea ce fac ei!

Pentru detalii, imagini, contact, vă las pagina de facebook a cabinetului veterinar: https://www.facebook.com/GeeaVetSolution.

Recomandare făcută de Georgiana Kelemen.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare