AUTO-ROȚI din Bucov

De la început vreau să precizez că dețin o companie care are în dotare 10 mașini (autoutilitare și autoturisme). Cred că este cunoscut faptul că este o aventură să îți repari mașina în service, oricum s-ar numi el.

Te confrunți permanent cu aroganța mecanicului, lipsa pieselor, nerespectarea programărilor, manopera nejustificată etc.

La Auto-Roti, din momentul în care ai intrat în curte nu ai cum să nu observi: curățenia, disciplina, marcajele rutiere de deplasare, preocuparea personalului de a comunica imediat cu potențialul client și direcționarea lui spre zona în care poate primi informații despre natura serviciilor de care este interesat.

Ca să nu fac o descriere cu “artificii” interpretabile, vreau să specific că am încheiat un contract de colaborare cu Auto Roți în care primesc următoarele servicii: hotel cauciucuri, revizii periodice auto la toate mașinile companiei și reparații.

AȘA DA, mulțumesc Auto Roți!

Recomandare făcută de cititorul observatorulph.ro, Victor Stan.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă AUTO-ROȚI, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta și un număr de telefon pe adresa redactie@observatorulph.ro, pe WhatsApp la 0785 075 112, pe facebook.com/ObservatorulPrahovean.

alte Recomandări

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandări populare

Butoiul Vesel din Cheia, restaurantul unde vei mânca poate cea mai proaspătă mâncare de pe tot traseul dintre Săcele și Ploiești

Veneam de la Brașov spre Ploiești și waze-ul ne-a recomandat, ca de obicei, DN1A, alternativă la Valea Prahovei. Am constatat încă odată, plin de...

Justin Barber-Shop

De ce recomand pe JUSTIN BARBER-SHOP? Poate că unii se gândesc la ”o banală frizerie”, dar hai să ne uităm la adolescenții zilelor noastre...

Localul Bistro din Ploiești, strada Hașdeu

Nu, nu este un local cu ștaif, nu este un local despre care să fac o recenzie. Dar este localul unde eu mă simt...