AUTO-ROȚI din Bucov

De la început vreau să precizez că dețin o companie care are în dotare 10 mașini (autoutilitare și autoturisme). Cred că este cunoscut faptul că este o aventură să îți repari mașina în service, oricum s-ar numi el.

Te confrunți permanent cu aroganța mecanicului, lipsa pieselor, nerespectarea programărilor, manopera nejustificată etc.

La Auto-Roti, din momentul în care ai intrat în curte nu ai cum să nu observi: curățenia, disciplina, marcajele rutiere de deplasare, preocuparea personalului de a comunica imediat cu potențialul client și direcționarea lui spre zona în care poate primi informații despre natura serviciilor de care este interesat.

Ca să nu fac o descriere cu “artificii” interpretabile, vreau să specific că am încheiat un contract de colaborare cu Auto Roți în care primesc următoarele servicii: hotel cauciucuri, revizii periodice auto la toate mașinile companiei și reparații.

AȘA DA, mulțumesc Auto Roți!

Recomandare făcută de cititorul observatorulph.ro, Victor Stan.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă AUTO-ROȚI, și împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare