Recomand „Pastrami and more”

Prima data am venit în mai împreună cu soția, Anca Manisor, tot vedeam story-urile pe instagram.

Am prins un week-end în care era și ziua mea și eu fiind o fire mai retrasă, departe de oameni, am hotărât să ne răsfățăm doar noi 2 de ziua mea.

Astăzi am venit la Romexpo la renumitul Târg auto, am pierdut 6 ore pe acolo, timp în care ni se cam făcu și puțină foame.

Având în vedere că Anca este deja însărcinată și așteptăm o fetiță, există și pofte… deci am venit din nou aici la „pastrami and more” pe str.Speranței.

Am luat amândoi câte un Pastrami Reuben și dacă tot am poftit v-am trimit o poză cu ce era când am făcut o pauză din mâncat, deoarece este așa de bună că te lingi pe degete.

Recomand, este foarte bună și gustoasă și merită o pauză dacă sunteți în zonă.

Adresa restaurantului: Strada Speranței, nr.1, București. Tel. 0771.770.128

Recomandare făcută de Achim Sebastian și Anca Manisor.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate. Observatorul Prahovean îți recomandă „Pastrami and more” pentru ca, împreună, să susținem comunitatea de afaceri locală.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare