Recomand Tony’s Bikers Bar, din Ploiești. Bei o bere cu prietenii și mănânci o pizza, pregătită de legendarul Tony

Recomand barul lui Tony, de pe Gheorghe Doja, din Ploiești, pentru pizza pe care o are, dar mai ales pentru atmosfera primitoare din local. Mergeți la Tony dacă vreți să beți o bere rece cu prietenii. Mergeți și dacă vă e foame, pentru că Tony face o pizza bună, pe care, dacă nu aveți timp să o consumați acolo, puteți să o comandați de pe aplicațiile de food delivery.

Sunt ani buni de când știu barul. A fost o vreme în care mergeam des pe acolo, mai ales în verile în care puteai să bei o bere liniștit, fără să te întrebe nimeni nimic. Au fost momente în care distracția era pe val și se auzea muzica de la Tony’s și după miezul nopții.

Am trecut pe lângă barul de la Tony’s și în vreme de pandemie și nu îmi venea să cred că stă închis și că… probabil nu se va mai deschide niciodată.

Apoi, ca o surpriză, cel puțin bună, am văzut că s-au apucat de delivery, iar chestia asta a fost mai mult decât potrivită. Așadar, barul nu mai era doar bar și nu mai e doar bar. De ce? Pentru că acolo, bucătarul, care e și patronul și ospătarul, adică Tony, este cel care prepară o pizza delicioasă.

Recomand mai ales pentru atmosfera relaxată pe care o găsești la Tony’s. Am mâncat pizza de mi-a fost teamă să mă urc pe cântar apoi. Și, evident, că am prins și o bere bună, la draft, ca să se potrivească seara bine.

Și, pentru că am vrut să fac o recomandare completă, astăzi am dat o fugă pe la bar, să văd ce se mai întâmplă. E plin de tineri cu minți destupate și chef de viața. Și e fain să știi că există un astfel de loc pentru cei care vor să bea, nu bere, ci chiar cafea. Azi am prins ofertă cu cafea și croissant din partea casei. Nu știu dacă doar vinerea este oferta asta, dar vă garantez că merită să îi faceti o vizită lui Tony și chiar să îl cunoașteți în persoană.

Pentru cei care vin cu motorul la bar, nu vă faceți griji, Tony vă asigură parcarea fără probleme.

Dacă și vouă vă place barul lui Tony, nu uitați să îl recomandați mai departe.

Vă las aici și pagina de Facebook a barului, unde puteți găsi datele de contact și alte detalii.

“Mă numesc Tony. Numele meu întreg ar putea ocupa jumătate din reportaj – Antonio Orllando Della-Vedova). Îmi plac motocicletele, velierele și mașinile vechi (de epocă). Îmi place foarte mult să transform orice vehicul. Probabil că m-am uitat prea mult la emisiunile de pe Discovery. Am studii medii. Nu că mă scuz, dar am prins vremuri ciudate. Dirigintele meu din cls  a 12-a nu mă primea la ore din cauză faptului că aveam cercel. în condițiile în care, la un an de la revoluție, el încă se adresa cu „tovarășul”, a spus Tony, managerul barului din Ploiești.

Interviu cu Tony, managerul barului din Ploiești

Recomandare făcută de John Cristea.

Acesta nu este un articol plătit. El reflectă experiența autorului, fără nicio condiționare și face parte din campania noastră de promovare a oamenilor și a afacerilor care sunt un plus pentru comunitate.

Trimite-ne recomandările tale

Dacă și tu ai pe cineva pe care să îl recomanzi cititorilor noștri, fie că este instalator, electrician, profesor, medic sau vânzător sau firmă de ale cărei produse sau servicii ai fost mulțumit, trimite-ne experiența ta.

Trimite-ne un număr de telefon:
- pe adresa [email protected],
- pe WhatsApp la 0785 075 112,
- pe https://www.facebook.com/RecomandPe
sau completând formularul alăturat.

alte Recomandări

Recomandări populare